«Амадеус Україна» забезпечила комп’ютерами загальноосвітню київську школу

«Амадеус Україна» забезпечила комп’ютерами загальноосвітню київську школу
У рамках глобальної стратегії корпоративної соціальної відповідальності компанія «Амадеус Україна» передала 24 комплекти комп'ютерної техніки школі І-ІІІ ступенів №1 Шевченківського району м. Києва. Таким чином компанія допомогла модернізувати освітні процеси в 20 кабінетах школи.

У зв'язку з оптимізацією стандартів роботи з комп'ютерною технікою в «Амадеус Україна» було прийнято рішення передати школі І-ІІІ ступенів №1 Шевченківського району м. Києва комп'ютери, на яких раніше працювали співробітники компанії. Це 24 комплекти, що складаються з системного блока, монітора і периферійних пристроїв. Уся техніка перебуває в хорошому робочому стані та зможе закрити потреби 20 шкільних класів, включаючи вчительську, а також кабінети психолога і логопеда.

«Компанія Amadeus завжди приділяла велику увагу корпоративній соціальній відповідальності як важливій і невід'ємній складовій свого бізнесу. Беручи участь у подібних проектах, Amadeus робить свій внесок у розвиток нового покоління, чиї інформаційні потреби та освітні стандарти значно відрізняються від попередніх поколінь. Ми впевнені, що сучасна комп'ютерна техніка допоможе ще ефективніше організувати навчання і залучити талановитих дітей до процесу отримання нових знань», – коментує Юлія Цирюк, комерційний акаунт-менеджер компанії «Амадеус Україна».

За словами керівництва школи, потреба в комп'ютерній техніці є досить гострою, тому що школярі потребують сучасних методів навчання. При цьому комп'ютери встановлені далеко не в усіх кабінетах, а наявні швидко виходять із ладу.

«Завдяки «Амадеус Україна» ми зможемо забезпечити нашим учням більш сучасні умови навчання, встановивши комп'ютери в 20 кабінетах – там, де раніше комп'ютерів не було зовсім, або де вони були, але застарілі. Це чудовий подарунок до нового навчального року», – говорить Тарас Швидун, директор школи І-ІІІ ступенів №1 Шевченківського району м. Києва.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі