Amadeus всьоме включено в індекс сталого розвитку Доу-Джонса

Amadeus всьоме включено в індекс сталого розвитку Доу-Джонса
Компанія Amadeus сьомий рік поспіль входить в індекс сталого розвитку Доу-Джонса в категоріях «Світ» і «Європа». Близько 100 компаній, які представляють ту ж індустрію, що і Amadeus, отримали запрошення до участі в DJSI, але тільки 11 з них потрапили в список найкращих.

Індекс стійкості Доу-Джонса (Dow Jones Sustainability Index, DJSI) — одна з найбільш престижних систем оцінювання корпоративної стійкості. При складанні рейтингу експерти DJSI оцінюють результати компаній в економічному, екологічному та соціальному аспектах їхньої діяльності. Враховуються такі чинники, як корпоративне управління, соціальна відповідальність, престиж бренда, екологічна практика, ділові відносини і багато іншого.
Під стійким розвитком розуміється підхід до ведення бізнесу, який генерує стабільний прибуток для акціонерів у довгостроковій перспективі. Найавторитетніші аналітики розглядають фактор стійкості як найважливіший індикатор успіху компанії та її перспектив розвитку.

Amadeus пишається тим, що входить у список найкращих компаній світу вже сьомий рік поспіль. Стійкість є частиною ДНК компанії і пронизує весь її бізнес. Той факт, що це відбувається рік за роком, демонструє, що стратегія компанії і практика її реалізації розвиваються в правильному напрямі.
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі