Amadeus запускає нову програму NDC-X, покликану прискорити розвиток галузевих інновацій

Amadeus запускає нову програму NDC-X, покликану прискорити розвиток галузевих інновацій
Тревел-індустрія розвивається в бік подальшої персоналізації продуктів і послуг. При цьому технології мерчандайзингу сприяють створенню нових джерел доходу і розширенню бізнес-можливостей. Мандрівники очікують від брендів знання клієнтів і відповідної адаптації пропозицій.

У зв'язку з цим компанія Amadeus оголосила про створення нової спеціалізованої програми, покликаної сприяти індустріалізації NDC та успішному використанню цього підходу до дистрибуції послуг учасниками індустрії.
Нова концепція дистрибуції New Distribution Capability (NDC) була створена IATA та являє собою заснований на XML стандарт передачі даних, який відкриває величезний потенціал для індустрії подорожей і покликаний допомогти її гравцям – починаючи з авіакомпаній і закінчуючи агентствами – розвивати дистрибуцію туристичного контенту і реалізовувати нові можливості мерчандайзингу.

З урахуванням вищевикладеного, програма NDC-X націлена на те, щоб об'єднати експертів з різних напрямів, в яких працює Amadeus, і зосередитися на практичних сценаріях використання нового стандарту. При цьому використовується підхід «від випробувань до знань» ("test and learn") для створення розширених можливостей для всієї галузі. Програма NDC-X є логічним продовженням попередніх ініціатив Amadeus, спрямованих на впровадження цифрових технологій у тревел-індустрії і на створення комерційних можливостей для розвитку NDC.

Нову програму NDC-X очолить Джанні Пізанелло (Gianni Pisanello), який займав різні керівні позиції в авіаційному бізнесі Amadeus і серед іншого відповідав за напрям інформаційних технологій і дистрибуцію контенту.

«Ми перебуваємо на важливому етапі з точки зору розвитку стандарту і готовності індустрії прийняти його, – говорить Джанні Пізанелло, віце-президент, NDC-X. – Щоб NDC дійсно «злетів», нам слід передбачити конкретний стандарт не тільки для самого протоколу, але і для того, яким саме чином він впроваджується і реалізується. Крім того, нам слід переконатися, що він відповідає вимогам продавців туристичного контенту і має необхідну рентабельність для розвитку інвестицій. В Amadeus ми розуміємо, що на нас покладено певну відповідальність – зробити так, щоб NDC працював для всіх гравців, представлених на тревел-ринку. І саме цього ми будемо домагатися за рахунок реалізації нашої програми NDC-X».

«Програма NDC-X – один зі стратегічно пріоритетних проектів для Amadeus. Наша мета полягає в тому, щоб зробити подорожі кращими і зручнішими для мандрівників за рахунок ширшого використання технологій, і в рамках нашої комплексної програми для досягнення цієї мети ми працюватимемо з нашими замовниками як серед продавців туристичного контенту, так і серед авіакомпаній, – говорить Деcіус Валморбіда (Decius Valmorbida), старший віце-президент з туристичних каналів в Amadeus. – Для реалізації цієї програми ми виділяємо всі необхідні ресурси і в якості її керівника призначили сильного лідера з багатим досвідом роботи в тревел-індустрії».

Джулія Саттель (Julia Sattel), старший віце-президент Amadeus з роботи з авіакомпаніями, додає: «Стандарт NDC має величезний потенціал для індустрії і виступає одним з інструментів для впровадження цифрових технологій у міру того, як авіакомпанії і продавці туристичного контенту випробовують нові способи для трансформації свого бізнесу і поліпшення послуг, що надаються туристам. Ми активно працюємо над вирішенням завдань технологічного характеру, з якими сьогодні стикаються наші замовники з числа авіакомпаній у таких областях, як мерчандайзинг, динамічне ціноутворення або хмарні сервіси. Тобто в сферах, яким, як ми вважаємо, належить стати тією потужною рушійною силою, яка і дозволить втілити в життя NDC і нові технології рітейлу».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі