AMD демонструє інноваційне лідерство в сегменті ПК на Computex 2017

AMD демонструє інноваційне лідерство в сегменті ПК на Computex 2017
— Проведені перші публічні демонстрації наступних продуктів на базі Ryzen і Vega —

— Глобальні OEM-партнери демонструють готову екосистему для процесорів Ryzen —


Київ, Україна, 1 червня 2017 року — COMPUTEX TAIPEI 2017 — Відзначаючи 30 років своєї роботи на Тайвані, компания AMD (NASDAQ: AMD) представила можливості майбутніх продуктів Ryzen™ і Radeon™ у ході своєї прес-конференції на COMPUTEX TAIPEI 2017. Компанія вперше провела демонстрації нових продуктів, а також представила ігрові системи класу high-end на процесорах Ryzen від провідних світових виробників та оголосила терміни запуску ряду майбутніх продуктів для центрів обробки даних, напівпрофесійних та користувацьких рішень.
«Сьогодні на Computex ми відзначаємо 30 років роботи AMD на Тайвані, і в цьому році ми створюємо імпульс розвитку з нашими новими високопродуктивними обчислювальними і графічними продуктами, – сказала доктор Ліза Су, президент і генеральний директор AMD. – На виставці Computex ми розповідали про наступну хвилю продуктів AMD, що незабаром вийдуть на ринок, в тому числі про наступні сімейство процесорів EPYC для центрів обробки даних, високопродуктивних відеокартах Radeon на базі Vega, а також про нові мобільні процесори і AMD Ryzen Threadripper. Ми були дуже раді тому, що до нас приєдналися наші замовники і партнери, у тому числі Acer, ASUS, Dell, HP і Lenovo, щоб продемонструвати свої новітні ПК на базі процесорів AMD Ryzen».

Запуск EPYC
На виставці Computex 2017 AMD анонсувала дату всесвітнього запуску EPYC™. Сімейство нових високопродуктивних процесорів для хмарних та традиційних центрів обробки даних, раніше відомих під кодовою назвою «Naples», приносить успішну архітектуру Zen x86, масштабовану до 32 фізичних ядер. Перші сервери на базі EPYC будуть випущені 20 червня 2017 року і будуть супроводжуватися великою підтримкою виробників (OEM) і партнерів із каналу продажів, та відкриває нову епоху для високопродуктивних серверних процесорів і центрів обробки даних. З великою кількістю ядер, високою пропускною спроможністю пам’яті, і неперевершеною підтримкою високошвидкісних каналів вводу/виводу на одному чіпі, EPYC запустить революцію на ринку двопроцесорних серверів, одночасно змінюючи очікування користувачів однопроцесорних серверів.

Випуск Ryzen
Після нещодавніх запусків семи процесорів AMD Ryzen для настільних ПК, у тому числі AMD Ryzen™ 7 і AMD Ryzen™ 5, що розроблені для того, аби повернути усьому спектру преміальних ринків ПК конкуренцію та інновації, AMD відзначила подальший розвиток Ryzen. При підтримці партнерів із каналу продажів Ryzen, компанія AMD оголосила про те, що всі провідні світові виробники ПК планують представити комп’ютери на базі Ryzen до кінця 2 кварталу 2017 року, і запропонувати споживачам широкий вибір преміальних та ігрових ПК і традиційних корпусах, а також системи «все-в-одному» на базі процесорів Ryzen 7 і Ryzen 5. Комп’ютерні системи з Ryzen на базі Windows® від Acer, Asus, Dell і Lenovo вже були представлені на Computex 2017. Серед них:
• Настільний ПК Acer Aspire GX-281
• Настільний ПК ASUS G11DF і заміна настільному ПК ASUS Republic of Gamers Strix GL702ZC – перший у світі 8-ядерний ігровий ноутбук.
• Ігровий ПК Dell Inspiron і система «все-в-одному» Dell Inspiron 27 7000-серії – переможець премії Computex d&i award.
• Lenovo IdeaCentre 720 і Lenovo IdeaCentre 510

«Представивши Acer Aspire GX-281 з процесорами AMD Ryzen™ у кінці квітня ми з гордістю першими вийшли на ринок з новими технологіями AMD, – сказав Джеррі Као, президент підрозділу ІТ-продуктів в Acer. – Ми сподіваємося на пропозицію про співробітництво з AMD, щоб запропонувати ринку ще більше чудових продуктів разом».
«ASUS Republic of Gamers (ROG) прагне виробляти найінноваційніші та проривні продукти для дійсно одержимих геймерів, – сказав Сі Уай Шіан, виконавчий директор ASUS. – Ми пишаємося можливістю представити нашу нову потужну ігрову платформу – Strix GL702ZC. Ця система оснащена новітнім 8-ядерним процесором Ryzen™ і відеокартою AMD Radeon™ RX580. Це перший продукт ROG, який ми створили разом з AMD, і це справжній ігровий центр».
«Ми в Dell дуже раді можливості використовувати рішення AMD Ryzen™ в ігрових ПК Dell Inspiron Gaming Desktop і в Inspiron 27 7000 AIO, що була відзначена Computex d&i award, – сказав Рей Вах, старший віце-президент і керівник підрозділу Dell Consumer and Small Business. – Dell прагне створювати кращі рішення для ігор і віртуальної реальності для будь-яких бюджетів і рівнів, процесори AMD Ryzen™ забезпечують швидкість реакції і продуктивність за привабливими цінами для ігор, VR і інших комп’ютерних завдань».
«HP прагне впроваджувати сміливі інновації і ігровому просторі, у тому числі для віртуальної реальності і кіберспорту. Портфель наших рішень відрізняється високою продуктивністю і створює кращий можливий досвід для усіх геймерів, – сказав Кевін Фрост, віце-президент і генеральний менеджер підрозділу споживацьких персональних систем в НР Inc. – Запуск процесорів AMD Ryzen™, що відбувся нещодавно, створив великий ажіотаж на ринку, і ми впевнені, що є цілий спектр замовників, які отримають переваги від пристроїв на базі Ryzen™».

«Настільні ПК відтепер існують не лише для роботи – споживачі використовують їх для перегляду своїх улюблених фільмів на Netflix, редагування цифрових фотографій і навіть ігор. Вони очікують максимальної продуктивності і чіткої роботи, – сказав Тоні Чен, виконавчий директор компанії Lenovo по споживацьким ПК. – Настільні ПК Lenovo IdeaCentre з новітніми процесорами AMD Ryzen дають користувачам виключні можливості для багатозадачної роботи, разом з високою продуктивністю, яка необхідна для нового покоління персональних вражень, таких як віртуальна реальність і високоякісне потокове мовлення».

Ryzen Threadripper
Відродження AMD в сегменті найпреміальніших ПК на ринку високопродуктивних настільних систем (HEDT) було підтверджено анонсом Ryzen™ Threadripper™, який призначений для найшвидших преміальних настільних систем і запланований до виходу влітку 2017 р. На Computex 2017 AMD провела ряд демонстрацій Ryzen Threadripper і Radeon Vega, у тому числі системи з Ryzen Threadripper і двома адаптерами Radeon на базі Vega, які показали бездоганну роботу нової гри Bethesda Prey® при роздільній здатності 4K. В доповнення до цього AMD представила найсучасніші високопродуктивні материнські плати від ASRock, Asus, Gigabyte і MSI, що побудовані на чіпсеті X399. Материнські плати на X399 для нового роз’єма socketTR4 були розроблені для найпередовіших членів спільноти зі світу ПК, яким потрібні найсучасніші можливості, такі як 16-ядерні/32-поточні процесори, чотирьохканальна пам’ять з підтримкою до 2Тб ємності, чудові можливості вводу/виводу. Материнські плати X399 також підійдуть для тих, хто обирає кращі процесори і материнські плати для підтримки свого персонального іміджу.

«Реакція і відгук зі сторони як споживачів, так і поціновувачів Ryzen, були просто приголомшливими, проте ми тільки почали представлення усього спектру процесорів Ryzen, які забезпечать виключну продуктивність для кращих настільних комп’ютерів і ноутбуків, – сказав Джим Андерсон, старший віце-президент і генеральний менеджер підрозділу AMD Compute and Graphics. – Ентузіазм всіє екосистеми став очевидним, коли ми побачили першу хвилю систем на базі Ryzen від провідних OEM і аж до сотні материнських плат і готових систем, які вже представлені на ринку. Цілком очевидно, що і галузь у цілому, і споживачі, зголодніли за інноваціями, які Ryzen повернув на ринок ПК».

Ryzen Mobile
AMD також вперше провела публічну презентацію мобільного Ryzen APU в ультрапортативному референсному дизайні разом з 4 ядрами і 8 потоками та графікою з архітектурою Vega у вигляді ноутбука завтовшки менше 15мм. У ході демонстрації ноутбук на базі Ryzen програвав HD-контент.

Процесори AMD VR Ready
Віртуальна реальність вимагає використання новітніх технологій, щоб досвід VR був реалістичним, і AMD повідомляє, що всі процесори Ryzen ™ для настільних ПК були схвалені Oculus. Разом із Radeon ™ VR Ready, AMD також представила дві нові лінійки, які допоможуть користувачам обрати необхідний чіп для їхніх потреб: процесори AMD VR Ready і серію AMD Ryzen ™ VR Ready Premium. Додаткову інформацію ви можете знайти на сайті http://www.amd.com/en/technologies/vr.

Оновлення Radeon Vega
Після оголошення про те, що перша відеокарта з архітектурою Vega буде Radeon ™ Vega Frontier Edition, яка створить преміальне рішення для машинного навчання і просунутої візуалізації, AMD також повідомила, що ця нова потужна відеокарта з`явиться у магазинах 27 червня 2017 року. На додаток до цього AMD продемонструвала довгоочікувану відеокарту Radeon ™ RX Vega, яка доводить, що архітектура Vega дійсно створює потужну ігрову систему. Новинка буде презентована на SIGGRAPH 2017, найбільшій та найвпливовішій у світі конференції з комп'ютерної графіки та інтерактивних технік, що проходить в Лос-Анджелесі, Каліфорнія.

Додаткові ресурси
• Дізнайтеся більше про процесори Ryzen на AMD.com/Ryzen
• Дізнайтеся більше про архітектуру Zen на AMD.com/Zen
• Дізнайтеся більше про EPYC у документації
• Читайте про Radeon Vega Frontier Edition
• Більше інформації щодо продукції AMD, рішень та інновацій компанії
• Ставте AMD «лайки» на Facebook
• Стежте за AMD та AMD CEO Лізою Су в Twitter

Про компанію AMD
Понад 45 років AMD впроваджує інновації в області високопродуктивних обчислень, графіків і технологій візуалізації, створюючи найважливіші блоки для ігор, мультимедійних платформ і центрів обробки даних. Сотні мільйонів споживачів, включаючи провідних представників бізнесу з переліку Fortune 500 і кращі дослідницькі лабораторії по всьому світу покладаються на технології AMD, щоб поліпшити якість свого життя, роботи та комп’ютерних ігор. Співробітники AMD по всьому світу сфокусовані на створенні чудових продуктів, які розширюють рамки звичного. Додаткову інформацію про те, як AMD вже сьогодні надихає на відкриття завтрашнього дня, ви можете знайти на сайті AMD (NASDAQ: AMD), а також у блозі, в соціальній мережі Facebook і на каналі Twitter.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі