AMD і Qualcomm Technologies об’єднуються для створення «завжди підключених» ноутбуків на базі процесора Ryzen™

AMD і Qualcomm Technologies об’єднуються для створення «завжди підключених» ноутбуків на базі процесора Ryzen™
Мобільні процесори AMD Ryzen™ та рішення для LTE-модемів від Qualcomm® Snapdragon™ забезпечують гігабітні швидкості підключення для високопродуктивних персональних ноутбуків

6 грудня 2017 — Компанія AMD (NASDAQ: AMD) оголосила про співпрацю з Qualcomm Technologies, Inc. (NASDAQ: QCOM) зі створення нових високопродуктивних мобільних процесорів Ryzen™ для забезпечення швидкого підключення ноутбуків до мережі. AMD Ryzen™ є найшвидшим у світі процесором для ультратонких ноутбуків , а з технологіями для LTE-модемів від Qualcomm® Snapdragon™ обидві компанії, AMD і Qualcomm Technologies, допоможуть провідним глобальним виробникам комп’ютерної техніки створювати високошвидкісні «завжди підключені» обчислювальні платформи. Така техніка може підтримувати стабільний якісний зв'язок зі швидкісними мережами Gigabit LTE, а також вирізняється високою продуктивністю, оптимальною ефективністю та забезпечує неперевершено чітку графіку завдяки мобільним процесорам AMD Ryzen.

«Обидві компанії, AMD і Qualcomm, постійно розвиваються та пропонують продукти, які визначають майбутнє мобільних технологій і змінюють досвід користувачів на краще, — зазначив Кевін Ленсінг, віце-президент і генеральний менеджер підрозділу клієнтського бізнесу AMD. — Світові виробники відтепер зможуть поєднувати нові процесори AMD Ryzen із провідними бездротовими рішеннями від Qualcomm Technologies, використовуючи сімейство модемів Snapdragon LTE. Це дасть змогу досягти нових рівнів продуктивності, якості підключення та використовувати нові можливості для ультратонких ноутбуків».

«Qualcomm Technologies вірить, що «завжди підключені» (Always Connected) ноутбуки — це перспективне майбутнє. Тому ми співпрацюємо з AMD, щоб зробити такі рішення доступними для кожного виробника комп’ютерної техніки, — говорить Алекс Катузян, старший віце-президент і генеральний менеджер з управління мобільними продуктами компанії Qualcomm Technologies, Inc. — Поєднання процесорів AMD з нашими передовими LTE-технологіями наближає еру нових «завжди підключених» ноутбуків».

Мобільний процесор AMD Ryzen™ з відеокартою Radeon™ Vega:
- Провідна продуктивність: найшвидший у світі процесор для ультратонких ноутбуків1 AMD Ryzen пропонує безпрецедентну продуктивність — у 2,7 разу кращу роботу центрального процесора та до 2,2 разу ліпшу продуктивність графічного процесора.
- Ідеально підходить для мобільних розваг: забезпечує частоту кадрів, яка гарантує плавність ігрового процесу для популярних кіберспортивних ігор, а також бездоганне відтворення контенту у форматі HDR , 4K за допомогою технології Radeon™ FreeSync™ 2 .
- Час роботи батареї: тривалість автономної роботи збільшено майже вдвічі .

LTE-рішення від Qualcomm® Snapdragon™ розроблені для:
- підтримки деяких найновіших технологій бездротових мереж ;
- блискавичного завантаження контенту в мережі LTE ;
- забезпечення вищої швидкості за умов слабкого сигналу ;
- тривалої автономної роботи.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі