AMD випускає найстабільніший професійний графічний драйвер в галузі - Radeon Pro Software for Enterprise 18.Q3

AMD випускає найстабільніший професійний графічний драйвер в галузі - Radeon Pro Software for Enterprise 18.Q3
Компанія AMD випустила щоквартальне оновлення програмного забезпечення - драйвер AMD Radeon Pro Software для Enterprise 18.Q3. За допомогою вбудованої функції віддаленої робочої станції оновлення дозволить професіоналам працювати практично з будь-якої точки світу, а також більш ніж на 50% підвищить продуктивність мультимедіа, розваг і робочих процесів, пов'язаних з дизайном і виробництвом.

Найстабільніший драйвер в галузі за інформацією недавно опублікованого незалежного звіту QA-консультантів - AMD Radeon Pro Software для Enterprise 18.Q3 - забезпечує нові функції і поліпшену продуктивність, дозволяючи працювати більш ефективно і безпечно, ніж коли-небудь:

• Доступ до робочого місця практично з будь-якої точки світу. Легкий доступ до повного GPU-прискорення відеокарт AMD Radeon Pro WX 7100 або WX 9100 практично з будь-якої точки світу за допомогою нового вбудованого в AMD Radeon Pro Software віддаленого доступу до робочої станції по IP при використанні Citrix XenDesktop 7.15.

• Ручне управління кольором. Ручне налаштування швидкості обертання кулера відеокарт Radeon Pro WX за допомогою AMD Radeon Pro Settings для оптимізації повітряного охолодження в умовах температурних навантажень, яке здатне забезпечити більш ніж дворазовий приріст продуктивності в порівнянні з налаштуванням за замовчування для виконання ресурсоємних завдань без анулювання гарантії.

• Двозначне збільшення продуктивності в порівнянні з торішнім драйвером в робочих процесах медіа та розваг (M & E), включаючи 53% -й приріст продуктивності в Autodesk 3ds Max і 51% -й в Autodesk Maya, а також збільшення продуктивності при виконанні завдань дизайну і моделювання ( D & M) з 33% -м приростом в Siemens NX.

• Хмарний рендеринг. Використовуючи технологію AMD MxGPU і програмне забезпечення AMD Radeon Pro Software, професіонали можуть робити операції рендеринга в хмарі, застосовуючи провідні додатки для створення цифрового контенту та дизайну, такі як Maxon Cinema 4D і SOLIDWORKS з використанням віртуалізації і AMD Radeon ProRender.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі