American Airlines, American Express Global Business Travel та Amadeus оголошують про старт бронювань авіаквитків через NDC

American Airlines, American Express Global Business Travel та Amadeus оголошують про старт бронювань авіаквитків через NDC
Партнери прагнуть максимально охопити всі етапи процесу бронювання та обслуговування, в тому числі процедури скасування, внесення змін і бронювання додаткових послуг у тих випадках, коли обсяги сягають значного масштабу.
American Airlines прагне з максимальною вигодою використовувати можливості Amadeus Travel Platform, що дозволяє таким компаніям, як American Express Global Business Travel, надавати доступ до найбільш повного і надійного глобального тревел-контенту.


«Сьогоднішня подія − важливий крок до того, щоб зробити NDC-контент доступним усім туристичним компаніям, які співпрацюють з Amadeus», − говорить Елісон Тейлор (Alison Taylor), старший віцепрезидент American Airlines з продажу і дистрибуції.

«Можливості сегмента ділового туризму ще ніколи не були такими цікавими, як зараз, оскільки ми працюємо з нашими клієнтами і партнерами в умовах еволюції дистрибуції тревел-контенту. Ми пропонуємо рішення, які спрощують доступ до контенту, гарантують прозорість і полегшують процес його покупки», − коментує Майкл Куалантон (Michael Qualantone), виконавчий віцепрезидент зі зв'язків з глобальними постачальниками компанії American Express Global Business Travel.

«Завдяки співпраці з двома гігантами тревел-індустрії ми вийшли на важливий новий рівень. Ми продовжуємо докладати максимум зусиль для того, щоб з NDC могли працювати всі зацікавлені сторони. І розуміємо, що найважливіший фактор, який полегшує впровадження, реалізацію і створення технічного середовища, в якому авіакомпанії зможуть пропонувати нові типи контенту, а мандрівники – повною мірою ними користуватися, − це стандартизація», − зазначив Джанні Пізанелло (Gianni Pisanello), віцепрезидент з розвитку програми NDC-X в Amadeus.

NDC-X − це програма, покликана прискорити індустріалізацію NDC і можливість використання цього стандарту від IATA всіма зацікавленими гравцями тревел-індустрії. У програмі об'єднані всі проекти й активності Amadeus щодо NDC − як в якості IT-провайдера, так і в ролі агрегатора.
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі