ASBIS GROUP ВІДМІЧАЄ ЮВІЛЕЙ! Один із найбільших IT-дистрибуторів у регіоні ЕМЕА святкує 30-річчя діяльності на ринку

ASBIS GROUP ВІДМІЧАЄ ЮВІЛЕЙ! Один із найбільших IT-дистрибуторів у регіоні ЕМЕА святкує 30-річчя діяльності на ринку
Запорука успіху компанії – довіра клієнтів, залученість працівників, постійний розвиток портфелю продуктів і рішень, помножений на час. Усе це – про міжнародний холдинг ASBIS Group, якому в листопаді виповнюється 30 років з моменту заснування.

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) спеціалізується на дистрибуції продуктів і рішень VAD (Value Added Distribution) у галузі інформаційно-комунікаційних технологій від глобальних міжнародних постачальників. Сьогодні має власні офіси по всьому регіону ЕМЕА (Європа, Близький Схід і Африка) у 28 країнах світу. Корпоративний портфель холдингу налічує сотні вендорів і десятки тисяч продуктів. Компанією запущені власні торгові марки. Річний оборот складає близько 2 мільярдів доларів США. ASBIS вдалося з невеликої фірми у 12 осіб поступово перетворитися на IT-дистрибутора світового масштабу: зі штатом у понад 1600 працівників і близько 30 000 активних клієнтів із більше ніж 60-ти країн.

ASBIS Group заснована в 1990 році в Мінську білоруським підприємцем Сергієм Костевичем, який і сьогодні очолює компанію. У 1995 році штаб-квартира була переміщена в Лімассол, Кіпр. У 2000 році офіси ASBIS працюють у 10 країнах Центральної та Східної Європи, заснований дистрибуторський центр у Дубаї. У 2002 році розроблена онлайн-платформа для електронної торгівлі. У 2004 році відкритий перший офіс у ПАР. У 2006 році оборот компанії перевищив 1 мільярд доларів США. З 2007 року ASBIS котирується на Варшавській фондовій біржі (WSE) під тикером ASB. У 2011 році компанія здобула звання «Дистрибутор року на Близькому Сході і в Північній Африці» від EMEA Channel Academy Awards, у 2013 – нагорода Варшавської фондової біржі за найкращі стосунки з інвесторами. У 2015 році, згідно зі звітом IT Europa, ASBIS увійшла в ТОП-10 світових IT-дистрибуторів.

За останні п'ять років ASBIS значно оптимізувала портфель продуктів, запровадила нові операційні
процеси, розширила регіональну присутність і отримала безліч галузевих премій. Віднедавна компанія працює з найбільшими клієнтами у сфері центрів обробки даних, а також зосередилася на розвитку власних брендів. Триває розробка та реалізація цифрової техніки під торговими марками Prestigio і Canyon. З’явився новий бренд Perenio, який реалізує системи безпеки людини й управління будівлями за допомогою технологій штучного інтелекту та інтернету речей.

«Нами пройдено довгий і насичений шлях, сповнений безцінного досвіду, який ми постійно "інвестуємо" в еволюцію холдингу. Ми продовжуємо бути все такими само амбітними в нашій світовій експансії, допитливими до нових способів задоволення потреб споживачів і залишаємося вірними нашій місії – робити інноваційні технології доступними і зрозумілими для широкого кола споживачів. Ми глибоко цінуємо всіх наших співробітників, завдяки яким невпинно рухаємося вперед. Ми безмежно вдячні нашим клієнтам, які надихають і мотивують своєю багаторічною довірою. Усе це допомагає нам з оптимізмом дивитися в майбутнє, знаходити все нові ніші, продукти і ринки, де ми можемо продемонструвати кращі стандарти нашого клієнтського сервісу», – прокоментував урочисту подію засновник і генеральний директор ASBIS Group Сергій Костевич.

2020 виявився непростим роком для всієї світової економіки, але необхідність переходу на віддалену роботу відкрила нові можливості в сфері IT. Завдяки згуртованій команді, яка працює як єдиний механізм, швидкої реакції і гнучкості управління, компанія не упустила шансу опинитися в авангарді світових дистрибуторів цифрової техніки. За прогнозами аналітиків ASBIS Group очікується, що виручка від продажів в 2020 році складе понад 2 мільярди доларів США.

Неоціненну роль у великій історії успіху під назвою ASBIS відіграють клієнти, партнери та постачальники,
які є невід’ємною складовою компанії, її джерелом життя і магістральною артерією. Компанія вдячна кожному з них за роки плідної співпраці й готова рухатися далі, будуючи спільні плани на майбутнє. Щоб висловити своє визнання і запропонувати всім охочим відсвяткувати цей знаменну дату, компанія ASBIS запустить спеціальну мотиваційну програму.
.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі