Авіакомпанія Ryanair відкрила рейси у Вільнюс і Познань

Авіакомпанія Ryanair відкрила рейси у Вільнюс і Познань
У неділю, 27 жовтня, найбільша європейська лоукост-авіакомпанія Ryanair запустила з Харкова рейси до Вільнюса (Литва) і Познані (Польща). Ці напрямки для міста є абсолютно новими. Вартість квитків на обидва рейси починається від 14,99 євро або 419 гривень (ціна актуальна на момент публікації та не враховує багаж). Квитки можна придбати на сайті авіакомпанії ryanair.com, а також забронювати в авіакасах аеропорту за номером 0 800 303 803.

«Ми раді розпочати наш зимовий харківський сезон із запуску двох нових маршрутів — до Познані та Вільнюса. Усього цієї зими від Ryanair працюватиме три харківські напрямки, і ми плануємо перевезти 170 000 пасажирів. Щоб відсвяткувати появу нових рейсів, ми випустили на них акційні квитки від 14,99 євро на подорожі від сьогодні й до березня 2020 року. Ціна дійсна до півночі 30 жовтня, тому не баріться», — повідомила Ольга Павлонка, менеджер з продажів та маркетингу Ryanair у Центральній і Східній Європі та на Балканах.

«Міжнародний аеропорт «Харків» працює як над розширенням маршрутної мережі, так і над збільшенням кількості доступних пропозицій. Ми хочемо, щоб якомога більше людей могли подорожувати з нашого аеропорту, незалежно від того, чи вони студенти, чи бізнесмени. Прямі рейси авіакомпанії Ryanair, яка пропонує квитки вартістю від 14,99 євро, — одна з найкращих пропозицій для мандрівників», — зазначив Володимир Васильченко, генеральний директор компанії-оператора Міжнародного аеропорту «Харків» «Нью Системс АМ», що входить у DCH Олександра Ярославського.

Перший літак з Харкова до Вільнюса полетів 27 жовтня о 9:30. Відтепер для харків’ян вперше доступне пряме авіасполучення з Литвою. Надалі рейси будуть виконуватися щосереди і щонеділі. Тривалість шляху становить 1 годину 45 хвилин.

«Я дуже радий, що вже четверте місто України пов’язане прямим рейсом зі столицею Литви Вільнюсом. Упевнений, це дасть додатковий поштовх розвитку туризму, сімейних і ділових зв’язків між Литвою і Україною. Тепер литовці зможуть зручно добиратися до другого за розміром міста країни Харкова, потужного економічного і культурного центру, а харків’яни — ближче знайомитися з Литвою. Коли я вперше, 2008 року, летів лайнером Ryanair, то мріяв, щоб компанія розширила свою мережу і для східних сусідів Європейського Союзу. Сьогодні це стало реальністю», — прокоментував Марюс Януконіс, Надзвичайний і Повноважний Посол Литви в Україні.

Перший літак до Познані рушив о 22:00. Ці рейси будуть доступні з Харкова щочетверга і щонеділі, тривалість польоту складає 2 години 25 хвилин. Таким чином, у харків’ян буде можливість літати без пересадок до шести польських міст. Окрім Познані, з Міжнародного аеропорту «Харків» доступні рейси до Варшави, Катовіце, Гданська, Кракова і Вроцлава.

Ірландська авіакомпанія Ryanair почала співпрацювати з харківським аеропортом наприкінці березня 2019 року. В червні вона запустила сполучення Харків-Краків. Загалом географія перевізника охоплює більш ніж 2000 напрямків між 239 аеропортами 40 країн.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» — один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень — Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі