«АвтоКрАЗ» випустив більше 25 новітніх зразків техніки за останні 5 років для різних секторів економіки

«АвтоКрАЗ» випустив більше 25 новітніх зразків техніки за останні 5 років для різних секторів економіки
ПрАТ «АвтоКрАЗ» - український виробник вантажної техніки, який може повною мірою забезпечити імпортозаміщення в країні сучасною, ефективною та надійною технікою, призначеною для різних секторів економіки. Лобіювання інтересів іноземних виробників та відсутність протекціоністських заходів у відношенні до вживаних вантажних автомобілів, призвели до стагнації підприємства, від стабільної роботи якого залежить добробут трьох тисяч робітників та тисяч працівників суміжних галузей.

Власними силами, не звертаючи уваги на економічні труднощі, не чекаючи будь-якої державної допомоги, «АвтоКрАЗ» протягом багатьох років працює над створенням новітніх зразків автомобільної техніки, враховуючи потреби ринку в різних сегментах: комунальному, дорожньому, будівельному, сільськогосподарському та інших.
Створення новітніх зразків відбувається на заводі від початкового етапу - конструкторського проектування, до виходу готової одиниці техніки з наступною перевіркою профільними фахівцями випробувального центру.
Лише за останні роки професіоналами заводу виготовлено ряд новітніх технічних розробок.

В 2014 році ПрАТ «АвтоКрАЗ» продовжив розвиток перспективної лінійки автомобілів в безкапотному виконанні.
Згідно з планом ДКР 2014 року, «АвтоКрАЗ» розробив і виготовив нове універсальне шасі КрАЗ-5401Н2 колісної формули 4х2. Шасі спроектоване з урахуванням його максимальної уніфікації і адаптації під різні силові установки та спецнадбудови.

Розширюючи модельний ряд новою перспективною технікою, ПрАТ «АвтоКрАЗ» здатен забезпечити потребу внутрішнього ринку в мобільних, середньо- та великовантажних спеціальних автомобілях вітчизняного виробництва. Компанія отримала перемогу у ряді тендерів на поставку комунальної та іншої техніки.
Нове, перспективне покоління кременчуцьких вантажівок, спроектоване спеціально під потреби комунальних господарств країни. Безкапотна лінійка нових КрАЗів дуже маневрена, що важливо в умовах міського циклу, при цьому ефективна і потужна, як і її серійні капотні побратими.

Розвиваючи перспективну лінійку автомобілів з компонуванням «кабіна над двигуном», «АвтоКрАЗ» створив новий самоскид КрАЗ-5401С2 колісної формули 4х2, який є ідеальним рішенням для міських умов.
Новенький оригінальний самоскид КрАЗ-5401С2 може бути оснащено встановленим за кабіною краном маніпулятором.

На базі нового покоління безкапотних автомобілів «АвтоКрАЗ» разом зі своїми партнерами розробив цілий ряд автомобілів, серед яких: сміттєвози, пилососи, комбіновані дорожні машини, спецмашини з мулососним і каналопромивочним обладнанням та інші.
Однією з таких розробок є спеціалізований універсальний автомобіль-сміттєвоз, що базується на двовісному шасі КрАЗ-5401Н2 екологічного класу Євро-5.
Універсальний спецавтомобіль може мати подвійне призначення. Протягом року він використовується у якості сміттєвоза, а взимку на нього додатково монтується снігоочисний відвал для розчищення доріг від снігу.

Іншою розробкою для комунальних служб є багатофункціональний спеціальний автомобіль з мулососним обладнанням на базі полегшеного шасі КрАЗ-5401Н2. Автомобіль виконує декілька функцій: механізований збір, транспортування та розвантаження рідких відходів, які не містять горючих, агресивних та вибухонебезпечних матеріалів та може використовуватись міськими службами для розчищення доріг від снігу в зимовий період – передбачена можливість установки снігоприбирального відвалу.

Чергова новинка від «КрАЗу», яка була виготовлена в 2015 році – сміттєзбиральний автомобіль із заднім завантаженням КрАЗ-5401К2. Спецмашина підтримує чистоту і порядок на Буковині.

Спеціально для дорожніх служб було розроблено кілька універсальних новинок, а саме: універсальний дорожній автомобіль КрАЗ-5401К2 з повним комплектом піскорозкидувального та поливомийного обладнання; спеціальний автомобіль для утримання доріг на базі самоскиду КрАЗ-5401С2, що також обладнано відповідним устаткуванням, та комбінована дорожня машина зі змінним мулососним, піскорозкидувальним, снігоприбиральним обладнанням та щіткою на базі шасі КрАЗ-5401Н2.
Основна перевага даних машин – вони можуть використовуватись протягом року, оскільки обладнання легко монтується і демонтується. Так, в зимовий період автомобілі можуть застосовуватись для очищення доріг від снігу і посипання інертними матеріалами, або антиожеледними реагентами. Влітку КрАЗ-5401К2 та КрАЗ-5401Н2 з мулососним обладнанням можуть бути використані для поливу доріг, їх очищення за допомогою щітки, а КрАЗ-5401С2 - використовуватися як звичайний самоскид для перевезення різних вантажів.

Портальний сміттєвоз створений в 2017 році на базі шасі КрАЗ-5401Н2. Автомобіль оснащено високоефективним газовим двигуном M906LAG екологічного класу Євро-5, має високі надійність, ефективність, маневреність, а також ергономічність робочого місця водія. Встановлення рядного газового двигуна виробництва найвідомішого німецького виробника — компанії Daimler, із низьким рівнем емісії (Euro-5), робить спецвиріб високоекономічним, із безпечним і бездимним вихлопом для навколишнього середовища.

У 2018 році ПрАТ «АвтоКрАЗ» передав замовнику ще один багатофункціональний спецавтомобіль на базі двовісного КрАЗа – каналопромивний КО-503 на базі КрАЗ-5401Н2.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі