Автомобіль MITSUBISHI в кредит від ОТП Банку став ще доступнішим!

Автомобіль MITSUBISHI в кредит від ОТП Банку став ще доступнішим!
Активно розвиваючи напрямок автокредитування, ОТП Банк уже більше півроку реалізує партнерську програму кредитування «Mitsubishi Finance», і тепер пропонує шанувальникам відомого японського автовиробника придбати обрану марку авто з використанням кредитних коштів від ОТП Банку на ще більш вигідних умовах.

Так, за оновленими умовами програми, фіксована процентна ставка 0,01% річних може бути встановлена на строк до 3-х років.

Нагадаємо, кредит надається в гривні на суму до 1,25 млн грн з мінімальним розміром авансового внеску від 20% строком до 6 років. Форма погашення заборгованості по кредиту та відсотків вибирається клієнтом самостійно, а дострокове погашення кредиту здійснюється без комісій.

«Для нас розвиток програми «Mitsubishi Finance» - логічне продовження успішного партнерства для забезпечення споживчих інтересів наших співвітчизників. Ми сподіваємося, що знижена відсоткова ставка 0,01% річних на трирічний період допоможе здійснити довгоочікувану покупку ще більшій кількості автолюбителів», - зазначив Віталій Скоробогатий, начальник відділу розвитку автомобільного кредитування АТ «ОТП Банк».

Активно розвиваючи напрямок автокредитування, ОТП Банк уже напрацював солідну базу партнерських програм, зокрема, на покупку авто марок: HONDA, Fiat і Alfa Romeo, Hyundai, Volkswagen, Ravon, Skoda, Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche і Bentley, а також надає спеціальні умови кредитування з рядом автосалонів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі