АВВ значно підвищить ефективність і продуктивність компанії CELSA в Барселоні

АВВ значно підвищить ефективність і продуктивність компанії CELSA в Барселоні
Система моніторингу стану ABB Ability™ Asset Vista для об'єктів металургійної промисловості пропонує безперервний моніторинг стану активів на підприємстві великого європейського виробника сортового прокату сталі.

Компанія АВВ встановила систему моніторингу станів ABB Ability™ Asset Vista для об'єктів металургійної промисловості на прокатному заводі CELSA III MBM у Барселоні, щоб підвищити надійність обладнання, запобігти незапланованим простоям, оптимізувати технічне обслуговування і збільшити загальну ефективність і продуктивність заводу.

Спираючись на широку базу даних АВВ у сфері масштабного технічного обслуговування електрообладнання, додаток із потфоліо ABB Ability™ моніторить технічний стан багатьох виробничих активів, зокрема систем автоматизації, контрольно-вимірювальних приладів, електро-, механічного і технологічного обладнання. Використання рішення АВВ надає CELSA повний огляд технічного стану виробничих активів, уникаючи непотрібного техобслуговування, знижуючи вплив на небезпечні зони і пришвидшуючи ремонтні роботи.

«Цифрове рішення АВВ надасть повний аналіз даних про продуктивність активів, сприяючи цим переходу компанії CELSA на модель прогнозованого техобслуговування, — стверджує Рафаель Маргаріт, керівник європейського підрозділу АВВ у сфері цифрових технологій у металургійній промисловості. — Наші фундаментальні знання предметної галузі, високий рівень технічної підготовки і здатність поєднувати операційні та інформаційні технології — лише деякі з причин, через які замовники з металургійної галузі охоче співпрацюють із компанією АВВ в рамках своєї цифрової трансформації».

Рішення ABB Ability™ Asset Vista для моніторингу стану об'єктів металургійної промисловості, встановлене на прокатному заводі CELSA, збирає дані про технічний стан основного обладнання, зокрема гідравлічних установок, мастильних механізмів, приводів, двигунів і вимірювальної апаратури. Надалі встановлене рішення можна масштабувати для оцінювання працездатності складніших спеціалізованих активів і компонентів для відповідності коливанням виробничого попиту.

Рішення АВВ надає повний огляд даних щодо продуктивності обладнання і систем інженерам з експлуатації, автоматизації та технічного обслуговування. Згенеровані звіти періодично надходять замовнику, що дає можливість CELSA заздалегідь планувати роботи з технічного обслуговування, ґрунтуючись на фактичному стані обладнання і систем на прокатному заводі. Регулярний аналіз даних сприяє підвищенню ефективності експлуатації, збільшенню часу безвідмовної роботи обладнання і зниженню витрат.

«Перейшовши до моделі прогнозування техобслуговування, ми прагнемо підвищити надійність обладнання і скоротити кількість незапланованих зупинок, щоб підвищити загальну ефективність підприємства. Рішення АВВ щодо моніторингу стану обладнання стало ідеальним вибором для CELSA: ПЗ може бути легко інтегроване з будь-якою АСУ ТП, а також є гнучким і масштабованим рішенням, — стверджує Рамон Гарріга, керівник заводу CELSA. — Ми з нетерпінням чекаємо можливості використовувати напрацьований компанією АВВ досвід у сфері цифрових технологій, автоматизації та комплексної підтримки замовників для досягнення нашої мети в рамках цифрової трансформації».

Докладну інформацію про рішення ви можете знайти англійською мовою за посиланням: https://new.abb.com/metals/abb-ability-asset-vista-condition-monitoring-for-metals

CELSA Barcelona, що входить до групи компаній CELSA™, є одним із найбільших європейських виробників сталі і випускає сталевий сортовий прокат для європейського ринку з 1957 року. Виробнича потужність підприємства становить 2,5 млн тонн сталі, включаючи виробництво арматурної сталі, дроту, дрібносортного прокату і конструкційних профілів.
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі