Банк ПІВДЕННИЙ пропонує дитячу платіжну картку #CoolCard

Банк ПІВДЕННИЙ пропонує дитячу платіжну картку #CoolCard
З 1 вересня поточного року Банк ПІВДЕННИЙ запускає новий продукт – дитячу платіжну картку #CoolCard для дітей у віці від 6 до 18 років. Завдяки цьому фінансовому інструменту діти зможуть підготуватися до дорослого життя і навчитися відповідально ставитися до питання управління власним бюджетом.

«#CoolCard – це фінансовий інструмент у вигляді стильної платіжної картки, яка випускається як додаткова картка до основного рахунку батьків. Даний продукт порівняно з готівкою забезпечує більшу безпеку. #CoolCard від Банку ПІВДЕННИЙ дає можливість навчитися самостійно стежити за своїм бюджетом і розумно розпоряджатися кишеньковими грошима. При цьому батьки можуть володіти повною інформацією про витрати дитини», – прокоментував директор департаменту роздрібного бізнесу Банку ПІВДЕННИЙ Артем Семейнов.

Дитяча картка #CoolCard має ті самі властивості, що й «дорослі» банківські картки. Дитина зможе здійснювати оплату покупок (як у звичайних магазинах, так і в мережі Інтернет), знімати готівку і здійснювати переказ коштів. На дитячу картку Банку ПІВДЕННИЙ батьки можуть встановити видатковий ліміт. Картка випускається безкоштовно терміном до 3 років.

Як відзначають у Банку ПІВДЕННИЙ, батьки можуть оформити дитячу картку в будь-якому відділенні банку, звернувшись з необхідним пакетом документів на себе та дитину.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі