Банк ПІВДЕННИЙ увійшов до списку кращих банків для участі у валютних інтервенціях НБУ на другий квартал 2017 року

Банк ПІВДЕННИЙ увійшов до списку кращих банків для участі у валютних інтервенціях НБУ на другий квартал 2017 року
На початку квітня НБУ оновив список банків для участі у валютній інтервенції за методом запиту кращого курсу на другий квартал 2017 року. Банк ПІВДЕННИЙ знову увійшов до списку цих банків і став одним з 20 учасників валютних інтервенцій.

Згідно з повідомленнями НБУ, у запиті щодо кращого курсу зможуть брати участь 20 банків, які за підсумками першого кварталу мають кращий загальний рейтинг серед банків-учасників міжбанківського ринку. Загальний рейтинг розраховується на основі місця банку в кожному з трьох додаткових рейтингів за такими критеріями: за обсягом операцій банку з купівлі та продажу іноземної валюти з іншими суб'єктами ринку і НБУ, за обсягом операцій банку з клієнтами з купівлі та продажу безготівкової іноземної валюти, за обсягом активів банку.

Сам запит щодо найкращого курсу відбуватиметься за наступним алгоритмом: Національний банк запитує у банків-учасників ціни на купівлю/продаж іноземної валюти, а потім НБУ обирає з даних пропозицій найкращу.

Як прокоментував Максим Цимбал, перший заступник Голови Правління Банку ПІВДЕННИЙ: «Наш високий рейтинг серед банків-учасників міжбанківського ринку – результат активної позиції Банку щодо роботи з клієнтами, які займаються зовнішньоекономічною діяльністю, а також результат високого рівня професіоналізму наших дилерів, які працюють з клієнтами і МВРУ».

За перший квартал 2017 року в Банку ПІВДЕННИЙ оборот за операціями з банками в умовних доларах склав 676 млн доларів, за операціями з клієнтами – 651 млн доларів. Активи на 1 квітня 2017 року склали 20,3 млрд грн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі