Банк ПІВДЕННИЙ вручив головний приз переможцю четвертого етапу розіграшу спільної акції з Visa

Банк ПІВДЕННИЙ вручив головний приз переможцю четвертого етапу розіграшу спільної акції з Visa
Черговий етап розіграшу головного призу акції «Тримай ритм життя з карткою Visa від Банку ПІВДЕННИЙ!» визначив ім'я власника велосипеда Cannondale Catalyst 3. Липневі покупки за допомогою картки Банку ПІВДЕННИЙ принесли перемогу Костянтину Кушніру.

«Я став клієнтом Банку ПІВДЕННИЙ три-чотири місяці тому. Побачив рекламу акції і одразу вирішив взяти в ній участь. Почав розплачуватися карткою в магазинах, кафе і реєструвати чеки. Я, звичайно ж, не очікував, що виграю головний приз. Напевно, новачкам щастить. Я люблю кататися на велосипеді, і для мене це дуже цінний подарунок! Хочу подякувати Банку ПІВДЕННИЙ за такі цікаві акції та можливість так просто перемагати», – розповів переможець розіграшу Костянтин Кушнір.

Нагадаємо: з 1 травня до 24 серпня поточного року Банк ПІВДЕННИЙ разом з Visa проводив акцію «Тримай ритм життя з карткою Visa від Банку ПІВДЕННИЙ!». Щомісяця виграти велосипед Cannondale Catalyst 3 і 44 різноманітних гаджета для активного відпочинку міг будь-який клієнт, який є власником платіжної картки Visa від Банку ПІВДЕННИЙ. Для участі в розіграші необхідно було за допомогою картки розплатитися за товар або послугу в будь-якій торгово-сервісній компанії, зберегти чек і зареєструвати транзакцію на сайті promo.bank.com.ua.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі