Bees Airline та провайдер технологій DRCT оголошують про партнерство

Bees Airline та провайдер технологій DRCT оголошують про партнерство
Bees Airline — нова українська авіакомпанія, що отримала Сертифікат експлуатанта у березні 2021 року. Свою операційну діяльність перевізник розпочав з виконання чартерних рейсів до Єгипту, також авіакомпанія планує відкриття регулярних рейсів. Базовим аеропортом для Bees Airline став аеропорт “Київ” імені Сікорського. Наразі флот авіакомпанії складається з двох повітряних суден типу Boeing 737-800 NG на 189 місць. До літа поточного року авіакомпанія очікує ще два подібних судна. А до 2022 року планується розширення флоту до 6 суден.

DRCT.aero — мальтійський провайдер технологій, офіційний партнер найбільших європейських перевізників. Основним вектором діяльності компанії є розробка інструментів, які допомагають авіакомпаніям та їх партнерам стати ближче до пасажирів.

Партнерство DRCT.aero та Bees Airline в найкоротші терміни дозволить надати доступ до рейсів авіакомпанії агентствам України та інших країн. Тому для Bees Airline ця співпраця є стратегічною.

“Партнерство з Bees Airline — нова сходинка в розвитку DRCT. Ми отримали унікальну можливість бути ексклюзивним технологічним провайдером контенту авіакомпанії на офлайн ринках. Впевнені, синергія наших технологій та продуктів Bees Airline дозволить агентам та пасажирам отримувати унікальний досвід, яким вони будуть задоволені.” — Олег Скляренко, Директор з продукту DRCT.

“Bees Airline має амбіційні плани з розвитку маршрутної мережі та експансії на офлайн ринки, в тому числі іноземні. Ми не маємо сумніву, що технології DRCT — найефективніший інструмент для досягнення поставленої нами мети. Впевнені, що продавці гідно оцінять інструменти провайдера, адже вони дозволяють швидко та легко отримувати доступ до контенту авіакомпанії.” — Олександр Джиджора, Комерційний директор Bees Airline.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі