БЕЗДРОТОВА ГАРНІТУРА LG TONE STUDIO ВИХОДИТЬ НА ГЛОБАЛЬНИЙ РИНОК

БЕЗДРОТОВА ГАРНІТУРА LG TONE STUDIO ВИХОДИТЬ НА ГЛОБАЛЬНИЙ РИНОК
Новий портативний аудіопристрій LG змінить уявлення про преміальну якість звучання

СЕУЛ, 17 березня 2017 р. — Бездротові навушники LG TONE Studio від LG Electronics (LG), вперше представлені на виставці CES 2017, цього тижня з’являться у продажу в країнах Близького Сходу, наприкінці місяця — в Північній Америці, у квітні — в Азії та Латинській Америці і в травні — в Європі. Модель TONE Studio, призначена для носіння на шиї, являє собою найсучаснішу інтерпретацію дизайну бездротових гарнітур LG. З мобільного гарнітурою LG TONE Studio користувачі отримують об’ємне звучання (3D-звук) під час руху.

LG TONE Studio (HBS-W120) — новий представник лінійки бездротових портативних аудіоносіїв LG TONE. Сумарні продажі пристроїв серії LG TONE з моменту анонсування цієї лінійки в 2010 році становлять 20 мільйонів одиниць. Ідея розробки LG TONE Studio виникла в результаті дослідження споживчого попиту, яке продемонструвало необхідність персонального аудіопристрою, використання якого не ізолювало б від зовнішніх звуків. У ряді країн використання звукоізолюючих навушників за певних обставин заборонене, наприклад, при керуванні автомобілем або при їзді на велосипеді. Звукоізоляція навушників може також завадити почути дверний дзвінок, наприклад, коли ви готуєте на кухні. Розроблений для геймерів, кіноманів і любителів відпочинку на свіжому повітрі, пристрій LG TONE Studio гарантує високоякісне 3D-звучання, не ізолюючи користувача від навколишнього середовища.

Чотири зовнішні динаміки TONE Studio забезпечують неймовірно насичений об’ємний звук: два основних динаміки розміщуються трохи нижче вух, а два додаткових динаміки розташовуються знизу та вібрують на рівні ключиць. Компанія LG у тісній співпраці з фахівцями по роботі з аудіотехнікою та форматом DTS домоглася максимальної якості звучання навушників TONE Studio. Вбудований високоточний цифро-аналоговий перетворювач забезпечує якість Hi-Fi-звучання, максимально близьку до оригінального. А функція Dual Play дозволить двом користувачам LG TONE Studio розділити задоволення від спільного прослуховування з одного аудіоджерела.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі