Безлімітний 4G від Київстар

Безлімітний 4G від Київстар
З 3 грудня 2018 року до 14 січня 2019 року для всіх абонентів Київстар мобільний інтернет у мережі 4G буде безлімітним, тобто без списання мегабайтів*. Скористатися 4G-безлімом можна одразу, без будь-яких налаштувань та без додаткової плати.

Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар: «У Київстар найбільше 4G-частот та базових станцій, котрі працюють у мережі четвертого покоління. Ми пропонуємо кращу якість інтернету для наших абонентів, і це підтверджено статусом Київстар як оператора з найшвидшим мобільним інтернетом в Україні. Тому до новорічних свят ми робимо 4G безлімітним, щоб всі наші абоненти могли самостійно переконатися у його перевагах».

4G-безлім діє як для нових, так і для чинних абонентів Київстар, незалежно від умов їх тарифних планів та форми обслуговування. Абонентам Київстар потрібно лише:

• користуватись 4G-смартфоном та мати USIM-карту з підтримкою 4G;
• бути у зоні покриття 4G-мережі оператора;
• як і завжди, оплачувати пакет послуг згідно з умовами тарифного плану.
У мережі 4G абоненти отримують нові переваги мобільного інтернету, адже його середня швидкість вища в 16 разів, а затримка у передачі даних (ping) менша у 2,5 раза в порівнянні з 3G.

Абоненти Київстар отримують ще більше можливостей з 4G, адже в оператора:
• найбільше 4G-частот за результатами двох аукціонів;
• найбільша кількість базових станцій, які працюють у мережі четвертого покоління – понад 4300**;
• 4G-мережа доступна у найбільшій кількості населених пунктів України, – у 3410, де мешкає понад 50% населення країни;
• найвища середня швидкість мобільного інтернету серед усіх мобільних операторів України згідно з даними дослідження міжнародної компанії Ookla***.

Перевірити, чи підтримує ваш смартфон та SIM-карта зв'язок 4G можна за допомогою USSD-кодів: *245*5# - для перевірки смартфона; *245*4# - для перевірки SIM-карт. А замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G можна безкоштовно у всіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів та гаджетів за вигідною ціною у своїх магазинах і на сайті shop.kyivstar.ua
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі