Безлімітний трафік на Pokemon GO від Київстар

Безлімітний трафік на Pokemon GO від Київстар
Надпопулярний додаток Pokémon Go для iOS і Android поки офіційно доступний тільки в США, Австралії, Новій Зеландії та Німеччині, але за лічені дні встиг підкорити весь світ. Київстар не міг залишатися осторонь, тому пропонує абонентам підписатися на анонс про реліз гри в Україні через SMS та електронний лист, та в якості бонусу отримати 1000 МБ інтернет-трафіку для початку погоні за покемонами. А для справжніх фанатів гри, трафік в Pokemon Go в онлайн-тарифах* стане безлімітним.

«Гра використовує технологію доповненої реальності та дозволяє ловити покемонів за допомогою смартфона, просто переміщаючись містом. Pokemon Go ще не доступна для скачування в Україні, але з огляду на ажіотаж навколо гри, ми очікуємо, що вона злетить і у нас. Щоб наші абоненти не пропустили реліз, ми пропонуємо їм підписатися на анонс, а також даруємо 1000 МБ, щоб вони відразу могли відправитися на полювання за кишеньковими монстрами. А справжнім геймерам пропонуємо переходити на наші нові тарифи, в яких трафік на гру буде безлімітним, – коментує Віталій Султан, керівник електронних каналів Київстар».

Pokemon GO – це багатокористувацька мобільна гра для платформ iOS і Android, створена компаніями Nintendo, The Pokémon Company і Niantic. Pokémon Go використовує поточне місце розташування, щоб користувачі відправлялися на пошук покемонів в реальному світі. У Pokémon Go гравцям необхідно досліджувати своє оточення, щоб знайти і зловити понад 100 різних покемонів.

Щоб отримати повідомлення про реліз гри Pokemon Go, необхідно залишити свої контактні дані на сайті: www.kyivstar.ua/pokemon.

У день релізу абоненти отримають SMS та електронний лист, а також їм буде нараховано 1000 МБ для пошуку покемонів.

* під онлайн-тарифами маються на увазі тарифи: «Онлайн+», «Онлайн Екстра», «Все за 110», «Все за 175», «Все за 300», «Все для VIP», «Все для VIP Екстра» та ін., деталі за посиланням: www.kyivstar.ua/pokemon.
Строк дії пропозиції – до 30 листопада 2016 року.

Покемони вперед!


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі