Бізнес-тур до UApple у рамках провідної конференції яблучного бізнесу країни

Бізнес-тур до UApple у рамках провідної конференції яблучного бізнесу країни
15 серпня учасники бізнес-туру дев’ятої міжнародної конференції «Яблучний бізнес України-2019» завітають до ТОВ «Сади Дніпра» (ТМ UApple), повідомляє проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», організатор події.

Нагадуємо, що участь у бізнес-турі буде можливою лише для учасників першого дня конференції, яка відбудеться 14 серпня у м. Дніпро (LUCIA Banquet Hall, вул. Камчатська 63).

ТОВ «Сади Дніпра» було засновано в 2016 р. і наразі є одним із ключових виробників-експортерів яблук в Україні, який експортує свою продукцію до країн ЄС, Близького Сходу, Південно-Східної Азії тощо. Загальна площа яблуневого саду складає близько 100 га, на яких вирощуються яблука таких сортів, як Royal Gala, Red Delicious, Pinova, Golden Delicious, Fuji та Granny Smith. Цього року компанія також завершує будівництво сучасного сховища з РГС загальним об’ємом 4,8 тис. тонн з лінією з сортування та пакування яблук.

У ході сесійної частини конференції представники ТОВ «Сади Дніпра» поділяться з учасниками події своїми підходами до бізнесу з вирощування та продажів яблук преміум-якості, а також представлять своє бачення перспектив розвитку ринку в Україні з акцентом на експорт. А вже 15 серпня колектив підприємства прийме учасників бізнес-туру, які зможуть на практиці ознайомитися з технологіями, що застосовуються у сучасному інтенсивному яблуневому саді та дозволяють отримувати продукцію експортної якості.

Ключові організаційні моменти події:

•насичена сесійна програма першого дня події: близько 20 спікерів-практиків і експертів яблучного ринку, включно з презентацією ексклюзивного прогнозу виробництва і цін на яблуко в Україні від проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»;
•експозиція технологій для яблучного бізнесу – біля 15 провідних компаній-постачальників МТР та устаткування для успішного виробництва і доробки яблук;
•міжнародний торговий форум за участі імпортерів яблук із ЄС, Близького Сходу та Південно-Східної Азії;
•унікальні можливості для нетворкінгу: більше 200 делегатів-професіоналів бізнесу з 8-10 країн світу – виробники яблук (більше 50%), переробні підприємства, представники гуртової та роздрібної торгівлі, постачальники ЗЗР, МТР та устаткування, а також інвестиційні і фінансові організації тощо;
•бізнес-тур другого дня до одного з лідерів українського яблучного ринку;
•спеціальні умови участі для виробників яблук – 3400 грн (14 серпня);
•пільгові реєстраційні внески для інших компаній за умови реєстрації до 8 липня;
•додаткові знижки на участь у події другого, третього і подальших учасників від однієї компанії, а також передплатників пакетів послуг проекту «АПК-Інформ: овочі і фрукти».

Заявки на участь будуть прийматися до 12 серпня включно.

Конференція організована проектом «АПК-Інформ: овочі та фрукти» за підтримки Української плодоовочевої асоціації УПОА та проекту EastFruit. Партнером конференційного бізнес-туру виступить компанія UApple, а технологічним партнером конференції – компанія «Інсолар-Холод».

З питань щодо участі, будь ласка, звертайтеся:

Євген Кузін,
+380 96 5836323
fruit.intl@fruit-inform.com

Олександра Манько,
+380 96 4337857
fruit.marketing@fruit-inform.com
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі