БЮДЖЕТНИЙ СМАРТФОН HONOR 8A З ЕКРАНОМ 6.09” ТА NFC: СКОРО В УКРАЇНІ

БЮДЖЕТНИЙ СМАРТФОН HONOR 8A З ЕКРАНОМ 6.09” ТА NFC: СКОРО В УКРАЇНІ
HONOR, провідний е-бренд смартфонів, оголосив про старт продажів HONOR 8A в Україні. HONOR 8A буде доступний за ціною 3999 грн у мережах магазинів АЛЛО, COMFY, MOYO та TTT з 25 березня 2019 року.

Модель доповнить А-серію бренду, що представляє технологічні та доступні за ціною пристрої. Серед переваг HONOR 8A – 6.09” FullView екран, підтримка NFC, функція розблокування обличчям, наявність сканера відбитків пальців, а також динамік SmartPA, який забезпечує високу якість звуку.

Ключові особливості HONOR 8A:
• FullView екран 6,09 дюймів із краплеподібним вирізом
• Динамік SmartPA
• Батарея 3 020 мАг
• Потрійний слот для карт (двох SIM-карт і карти пам’яті Micro-SD)
• Основна камера 13 Мп з діафрагмою f / 1,8; фронтальна камера 8 Мп
• Восьмиядерний процесор MTК 6765 серії P35
• Функція розпізнавання обличчя
• Оболонка EMUI 9.0
• Підтримка NFC
• ROM: 32 ГБ / RAM: 2 ГБ

«З HONOR 8A ми представляємо функціональний і доступний смартфон, який відповідає способу життя цифрового покоління. Потужний звук та стильний дизайн – доказ того, що висока якість можлива й для доступних за ціною телефонів. Ми з нетерпінням чекаємо відгуків наших прихильників», – прокоментував Джордж Чжао, Президент бренду HONOR.

Детальні технічні характеристики:

Дизайн

У верхній частині екрана розміщений краплеподібний виріз 3,2 мм для фронтальної камери, сенсорів світла та відстані. Завдяки зменшенню розміру вирізу на 71,1% у порівнянні зі звичайною конфігурацією, корисна площа FullView екрана становить 87%.

Модель HONOR 8A отримала класичний дизайн із вже звичним для HONOR покриттям із подвійною текстурою. В Україні модель буде доступна у двох кольорах – чорному та золотому. У квітні очікується версія у синьому кольорі.

Користувацький досвід

HONOR 8A пройшов сертифікацію TÜV Rheinland. За допомогою переходу в спеціальний режим Eye Comfort можна знизити рівень синього кольору, що значно зменшує навантаження на очі.

Гучність HONOR 8A на 30% більше у порівнянні з попередніми моделями. Це стало можливим завдяки вбудованому SmartPA підсилювачу, що покращує якість звуку навіть у гучному оточенні.

Основна 13 Мп камера з діафрагмою f / 1.8 дозволяє отримати більше світла для знімків. Картинка виходить деталізованою та має більший динамічний діапазон навіть під час нічної зйомки. Фронтальна 8 Мп камера підтримує Beauty режим для ідеальних селфі.

ОС та інші функції

В HONOR 8A використовується операційна система Android 9 Pie з фірмовою оболонкою EMUI 9.0. Вбудований алгоритм штучного інтелекту моніторить та оптимізує роботу неактивних додатків. Він гарантує безперервну роботу пристрою протягом тривалого періоду часу.

Смартфон отримав батарею ємністю 3020 мАг. Завдяки можливостям EMUI та енергоефективному 12 нм процесору MT6765, HONOR 8A забезпечує користувачам повний день роботи. У пристрої передбачений слот для двох SIM-карт та одної карти пам’яті Micro-SD (до 512 ГБ). HONOR 8A також отримав FM радіо, при цьому приймач розташовано у корпусі смартфону, а не в гарнітурі.

Рекомендована ціна моделі становить 3999 грн. HONOR 8A надійде у продаж у роздрібні мережі АЛЛО, COMFY, MOYO та TTT 25 березня 2019 року. Докладніше про HONOR 8A читайте на офіційному сайті:
https://www.hihonor.com/ua/products/smartphone/honor8a/

###

Про бренд Honor

Honor – молодий бренд смартфонів у складі Huawei Group. Honor призначений спеціально для молоді з метою створення нових трендів в технологіях. Продукція Honor – це стиль, якість та сучасний дизайн для молодого покоління у всьому світі. У 2019 році бренд представив оновлену місію: «створити новий інтелектуальний світ, що належить молоді».
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі