Благодійний аукціон «Допоможемо дітям разом!»

Благодійний аукціон «Допоможемо дітям разом!»
26 листопада 2016 року, ДП «СЕТАМ» за підтримки Міністерства юстиції України на чолі з Павлом Петренко провело благодійний аукціон та концерт за участю зірок українського шоу-бізнесу та відомих політиків. Головна мета цієї акції – зібрати кошти для допомоги дітям спеціалізованого обласного будинку дитини м. Боярка.

Зараз там виховується 109 дітей - від немовлят до семирічних. У своїй більшості - це діти з особливими потребами, які вже відчули у своєму житті батьківську байдужість. Та колектив ДП «СЕТАМ» впевнений, що дорослі можуть допомогти цим малюкам повірити, що у світі є багато добрих людей. Зараз вихованці спеціалізованого обласного будинку дитини м. Боярка потребують теплий одяг та речі першої необхідності. Крім того, самому приміщенню закладу необхідний ремонт.

«Чужих дітей не буває. Кожна дитина, яка народжується, має право на захист, коли вона такого захисту потребує. На цьому благодійному аукціоні ми зібралися з одною простою метою – поділитися часткою свого серця і любові з тими маленькими людьми, які живуть серед нас й потребують цього більше за нас», - заявив міністр юстиції України Павло Петренко, відкриваючи благодійний аукціон.

Генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов у свою чергу наголосив, що цим заходом їхнє підприємство започатковую важливу традицію – регулярне проведення благодійних аукціонів. «Для того щоб це відбувалося на постійній основі, в самій системі СЕТАМ створено спеціальний розділ «Благодійні аукціони». Там постійно будуть з’являтися цікаві лоти, гроші від продажу яких будуть йти на благодійні цілі», - повідомив Віктор Вишньов.
Наразі СЕТАМ не в перше займається благодійністю. Підприємство сприяє безоплатній передачі не реалізованого на аукціонах арештованого майна на потреби українських військових, дитячих будинків, шкіл, лікарень та благодійних організацій. Цей процес став можливим завдяки політиці відкритості нової команди Мін’юсту.

На благодійний аукціон, ведучим якого виступив телевізійний ведучий Андрій Куліков, виставлено наступні лоти:
- Книга про театр ім. Івана Франка та 2 квитки на виставу Богдана Бенюка. Стартова ціна: 500 грн;
- Губна гармошка відомого шансоньє Гарика Кричевского. Стартова ціна: 1000 грн;
- Шляпа від Луйко. Стартова ціна: 1500 грн;
- Клатч від відомої дизайнерки Олени Бурби. Стартова ціна: 2200 грн.
- Вишиванка від FOBERINI. Стартова ціна: 2500 грн;
- Карта Special One від спортклубу Energym. Стартова ціна: 10000 грн;
- Триптих «Квіти мого настрою» народного художника України Володимира Слєпченка. Стартова ціна: 10000 грн;

Під час благодійного аукціону було продано 12 лотів на загальну суму 70 тисяч гривень. І це лише частина лотів благодійного аукціону. Інші речі українських зірок можна буде придбати на електронному майданчику державного підприємства «СЕТАМ».

Серед них: сукня від Мами Ріки, платівка від гурту «Антитіла», кепка від співачки Альоши та футболка від Дзідзьо. Всі ці лоти будуть продаватися протягом наступного місяця. «Закликаю усіх долучатися до системи, реєструватися й приймати участь в усіх благодійних аукціонах, які СЕТАМ буде регулярно проводити. Цього разу лоти будуть розпродані до 19 грудня, щоб у День Святого Миколая дітлахи з дитячого будинку у Боярці змогли отримати свої подарунки», - повідомив Віктор Вишньов.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі