«БОРИСПІЛЬ» ЗАПРОШУЄ НА КОНЦЕРТ-ПРИСВЯТУ ГІДНОСТІ ТА ПАТРІОТИЗМУ

«БОРИСПІЛЬ» ЗАПРОШУЄ НА КОНЦЕРТ-ПРИСВЯТУ ГІДНОСТІ ТА ПАТРІОТИЗМУ
Аеропорт «Бориспіль» знову готує музичний сюрприз для своїх пасажирів. 12 жовтня у четвер о 17:00 в зоні вильоту терміналу D їх вітатиме Національна капела бандуристів України імені Г.Майбороди. Колектив готується до святкування свого столітнього ювілею та присвячує події нову концертну програму «О, Україно! О, рідна Ненько!»

Віртуози капели хочуть розділити прийдешнє свято з якомога більшою кількістю слухачів, і особливу увагу приділили саме авіамандрівникам, що відлітають з «Борисполя». В рамках святкових виступів капела виконуватиме твори, які об’єднує важлива тема - боротьба Української держави за свою Незалежність. Для слухачів лунатимуть пісні, що надихають до мужності, честі, гідності та патріотизму від епохи Козаччини до нашого сьогодення.

В рамках нової програми музичний колектив також підготував для публіки несподівані сценічні рішення. Організатори виступу запевняють: «Такою капелу бандуристів ви ще ніколи не бачили!» Та закликають: «Будь справжнім українцем - підтримуй рідну пісню!»


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі