Бош Груп і Кюне + Нагель Польща продовжують розширювати партнерство

Бош Груп і Кюне + Нагель Польща продовжують розширювати партнерство
Познань (Польща), квітень 2017 року — компанія Кюне + Нагель Польща підписала новий договір по управлінню контрактною логістикою з компанією Бош Термотехніка.

Бош Термотехніка – ведучий світовий виробник обігрівачів і водонагрівачів, які продаються під брендами Junkers, Bosch і Buderus. Кюне + Нагель поєднає три польські склади компанії і запаси, які знаходяться в Німеччині, в межах одного об’єкту. Він буде розташований в Пйотркув Трибунальському (центральна Польща). Об’єкт буде розподільчим центром готової продукції і запасних частин в Польщі. Щоб забезпечити оптимальну роботу ланцюжка поставок, Кюне + Нагель надасть складські площі. Вони забезпечать специфічні умови зберігання обігрівальної та водонагрівальної техніки. Злагоджена робота в рамках існуючої логістичної бази Кюне + Нагель в м. Пйотркув дозволить управляти складською діяльністю з поправкою на її динаміку в залежності від сезонного попиту на товари Бош Термотехніки. Договір також включає надання послуг по забору і упаковці, контролю якості, управлінню вхідними потоками товарів від постачальників, підготовці замовлень, плануванню і установці обладнання для спостереження і вимірювань.

Кюне + Нагель надає підтримку компанії Бош в Польщі з 1992 року. Як постачальник логістичних послуг, ми забезпечуємо роботу розподільчого центру підрозділів Бош по поставкам автоматичного інструменту і післяпродажного обслуговування автомобілів в м. Вроцлав і розподільчого центру маркетингових матеріалів у Варшаві.

«Ми з великим задоволенням відкриваємо нову главу нашого тривалого співробітництва з Бош. Новий договір, який ми підписали з Бош Термотехніка, зміцнить існуюче між нами партнерство по всьому світу і зокрема в Польщі, де ми вже забезпечуємо роботу декількох об’єктів компанії. Це підкреслить нашу увагу до клієнтів і співвідноситься з нашою стратегією по створенню галузевих рішень, які пристосовані до вимог замовника», - заявив Інго Голдхаммер (Ingo Goldhammer), керуючий директор польського підрозділу Кюне + Нагель.

«Кюне + Нагель - цінний партнер Бош, якому ми довіряємо і який пропонує сучасні складські послуги вищого класу. Я радий, що вдалося розширити наше співробітництво, включивши в нього і підрозділ Бош Термотехніка. Це дозволить нам оптимізувати дистрибуцію, а також модернізувати процеси збереження товарів», - заявив Криштоф Цеменга, генеральний директор підрозділу Бош Термотехніка в Польщі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі