Бренд HONOR демонструє ріст 27,1% попри падіння глобального ринку смартфонів

Бренд HONOR демонструє ріст 27,1% попри падіння глобального ринку смартфонів
Запуск флагмана HONOR View20 стане яскравим початком 2019 року

Незважаючи на глобальний спад в індустрії, е-бренд смартфонів HONOR зміцнив позиції та продемонстрував зростання у 2018 році. Згідно з даними IDC , за перші 3 квартали 2018 року поставки на міжнародному ринку смартфонів знизилися на 3,1% у порівнянні з попереднім роком. У той самий час бренд HONOR показав зростання на 27,1% і зараз займає перше місце за долею ринку в середньому та верхньому ціновому сегменті онлайн-продажів за аналогічний період. В Україні за даними GfK 2018 року HONOR знаходиться на 4 місці за результатами продажів.

«Продукцію HONOR підтримують 100 мільйонів прихильників. Ми віримо, що протягом найближчих 3 років HONOR увійде до першої п'ятірки міжнародних брендів смартфонів, а протягом 5 років – до трійки лідерів. Цього року ми представили оновлений логотип із градієнтними кольорами та слоган «HONOR MY WORLD», а наша нова місія – створювати «розумний» світ для молоді в усьому світі. Новий брендинг підсилить наш зріст», - сказав Джордж Чжао, президент HONOR.

Глобальний запуск HONOR View20 відбувся у Парижі 22 січня - у цьому смартфоні втілені останні напрацювання та ідеї бренда. HONOR розвиває технологію штучного інтелекту (AI), збільшує продуктивність смартфонів та покращує дизайн. Інформація щодо поставок на локальні ринки буде оголошена додатково.

Еволюція HONOR в АІ

Ключовий фактор розвитку індустрії - технологія AI. Відповідно до результатів дослідження, проведеного компанією PwC , завдяки цій технології до 2030 року глобальна економіка отримає дохід у 15,7 трильйона доларів США. Згідно з тенденцією HONOR View20 оснащений камерою з підтримкою AI, двоядерним нейропроцесором, чипсетом Kirin 980 з двома ISP та першою у світі камерою 48 МП із сенсором Sony IMX586.

В грудні 2016 року HONOR представив HONOR Magic - перший телефон з системою AI «Magic Live». Вона дозволяє працювати з екосистемою телефону для створення хмарних додатків. Рік по тому HONOR використав чипсет з AI, Kirin 970, в моделі HONOR View 10 з можливостями до самонавчання для покращеного використання різних сценаріїв зйомки. Модель HONOR 10 оснащена аналогічним чипсетом, а також 2.0 камерою з AI та подвійним об'єктивом. Завдяки технології сегментації зображення, камера розпізнає 500+ сцен у 22 категоріях в режимі реального часу.

Еволюція HONOR в продуктивності

Для покращення продуктивності, компанія встановлює в смартфони найкраще апаратне та програмне забезпечення. Новий флагманський смартфон HONOR View20 оснащений функцією Link Turbo, яка використовує AI та big data для автоматичного аналізу поведінки користувача та умов мережі. Це дозволяє легко перемикатися між Wi-Fi та 4G або ж навіть підвищувати швидкість завантаження, використовуючи обидві мережі одночасно.

У червні 2018 з'явилась інтегрована технологія GPU Turbo – вона прискорює обробку графічних даних на 60%, що дозволяє знизити енергоспоживання центрального процесора на 30%. Також HONOR запустив систему охолодження з 9 рівнями відведення тепла та тепловою трубкою. Технологія на 41% покращує тепловіддачу та на 10°C знижує температуру процесора мобільних телефонів.

Еволюція HONOR в дизайні

Основні пріоритети HONOR в дизайні - функціональність та естетика. HONOR View20 оснащений All-View дисплеєм із вбудованою в екран камерою. В його дизайні використовується V-подібний кольоровий градієнт, створений з використанням нанолітографії.

З моменту виходу моделей HONOR 7X і HONOR View10 з дисплеями із відношенням сторін 18:9 у 2017 році, бренд є лідером в перегонах All-View екранів. HONOR також випустив модель HONOR 10 з вирізом для фронтальної камери, що дозволило збільшити розмір екрана.

HONOR представив одразу кілька моделей у різних кольорових рішеннях: у 2016 році HONOR 8 у кольорі «Синій сапфір» і у 2017 році HONOR 9 у кольорі «Крижаний сірий». Пізніше бренд випустив моделі HONOR 10 і HONOR 10 Lite у градієнтних кольорах, а також модель HONOR 8X з подвійною структурою задньої панелі.

###

Про бренд Honor
Honor - молодий бренд смартфонів у складі Huawei Group. Згідно зі слоганом «Для сміливих!» бренд створено для представників цифрового покоління, щоб надихати молодь боротися за свої мрії. На шляху до цієї мети бренд Honor зміцнив свої позиції на ринку та продемонстрував сміливість у застосуванні нестандартних підходів.

_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі