Бренд Honor оголосив про старт продажів Honor 10 Lite в Україні

Бренд Honor оголосив про старт продажів Honor 10 Lite в Україні
Молодий бренд Honor оголосив про старт продажів моделі Honor 10 Lite в Україні. Новий смартфон отримав процесор Kirin 710, 24 МП селфі-камеру з підтримкою штучного інтелекту та екран 6.21'' з краплеподібним вирізом. В Україні буде доступна версія 3/32 ГБ з підтримкою NFC у чорному та синьому кольорах.

Honor 10 Lite було створено на основі флагманської моделі Honor 10. Він продовжує нову традицію дизайну смартфонів з кольоровим градієнтом, доповнену акуратним краплеподібним вирізом на екрані. Honor 10 Lite оснащений 24-мегапіксельною селфі-камерою з підтримкою штучного інтелекту, яка дозволить зберегти усі особливі моменти. Вишуканий дизайн і апаратна начинка флагманського рівня забезпечать унікальні враження від використання.

«Honor докладає зусиль, щоб представити найкращі продукти для молоді усього світу. Ми і надалі будемо розширювати горизонти та пропонувати останні технологічні рішення за доступною ціною», - говорить Президент Honor Джордж Жао (George Zhao).

Характеристики Honor 10 Lite

Дизайн
Яскраві градієнтні кольори завдяки використанню 8-шарового технологічного дизайну
• Задня панель Honor 10 Lite виготовлена з 8 шарів матеріалу, який переливається. Палітра кольорів включає відтінки Sky Blue, Shiny Red, Sapphire Blue і Midnight Black. В Україні будуть представлені класичні кольори синій та чорний (Sapphire Blue і Midnight Black).

Краплеподібний виріз на екрані діагоналлю 6,21’’ FHD
• Краплеподібний виріз дозволив збільшити співвідношення площі екрану і корпусу більш ніж до 90%.
• Безрамковий дисплей зі співвідношенням сторін 19,5: 9, діагоналлю 6,21" і роздільною здатністю FullView HD.

Вигнуті 3D-рамки
• Завдяки використанню вигнутих 3D-рамки по периметру корпусу Honor 10 Lite зручно лежить у руці.

Функція інтелектуальної фотозйомки
Фронтальна камера 24 МП з підтримкою штучного інтелекту
• Фронтальна камера на базі штучного інтелекту 24 МП у поєднанні зі світлосилою f/2.0 забезпечує збільшені на 20% якість та чіткість фото, гарантуючи чудову якість селфі.
• Фронтальна камера забезпечує розпізнавання 8 сценаріїв зйомки у режимі реального часу і автоматично застосовує додаткові налаштування для ідеальної якості знімків.
• Крім того, Honor 10 Lite підтримує функцію тривимірного освітлення 3D Portrait Lighting. Завдяки цій функції користувач може використовувати студійні ефекти (боке, корекція відтінку шкіри) під час зйомки.

Подвійна основна камера
• Подвійна основна камера Honor 10 Lite з підтримкою штучного інтелекту (13 Мп + 2 Мп) з діафрагмою f/1.8 і f/2.4 відповідно забезпечує високий рівень якості фотознімків.
• Функція AIS дозволяє підвищити якість нічних знімків: подвійна основна камера автоматично визначає зйомку в нічний час і оптимізує зображення.

Бюджетний смартфон з конфігурацією флагманського рівня
Huawei Kirin 710 та EMUI 9.0
• Чіпсет Kirin 710 і центральний процесор Cortex-A73 сприяють зниженню енергоспоживання Honor 10 Lite і забезпечують більш плавну та стабільну роботу.
• Нова оптимізована програмна оболонка EMUI 9.0: продуктивність виросла на 30%, запуск додатків став швидше на 12,9%.
• Додаткові можливості завдяки функції HiVision, яка виконує роль особистого консультанта з питань туризму, шопінгу і перекладу.
• Батарея ємністю 3400 мА год дозволяє не турбуватися про рівень заряду протягом цілого дня.

Краща якість зв’язку завдяки штучному інтелекту
• Технологія мобільного зв'язку з підтримкою штучного інтелекту дозволяє значно підвищити якість дзвінків в умовах підвищеного рівня шуму.
• Інноваційний режим «Elevator Mode» («Режим ліфта») забезпечує перегляд веб-сайтів і потокового відео навіть під час поїздок у ліфті.

GPU Turbo 2.0: грай у 4D
• Honor 10 Lite підтримує режим GPU Turbo 2.0, наступне покоління технології прискорення графічного процесора GPU Turbo.
• GPU Turbo 2.0: покращена продуктивність в іграх, більш плавний і швидкий ігровий процес.

В Україні смартфон надійшов у продаж 22-23 грудня 2018 року в партнерські роздрібні мережі Алло та COMFY за рекомендованою ціною 6099 грн. Додатково у комплекті з пристроєм поставляється прозорий чохол. До 7 січня 2019 року включно Honor 10 Lite буде доступний за акційною новорічною ціною 5999 грн. Протягом найближчих двох тижнів також очікується поставка у роздрібну мережу «Територія Твоєї Техніки».
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі