Бренд HONOR планує представити флагманську лінійку HONOR 20 з динамічним голографічним дизайном

Бренд HONOR планує представити флагманську лінійку HONOR 20 з динамічним голографічним дизайном
Бренд HONOR готується представити флагманську лінійку HONOR 20 з першим у світі динамічним голографічним дизайном. Нова лінійка, до якої увійдуть моделі HONOR 20, HONOR 20 PRO та HONOR 20 Lite, стане наступним кроком у розвитку бренду. Презентація відбудеться 21 травня в Лондоні та буде присвячена запуску N-лінійки, що відрізняється дизайном та можливостями камери. Захід відбудеться під девізом Capture Wonder. Особливість нових моделей – візуальний ефект динамічного голографічного дизайну. Він досягається шляхом поєднання художнього рішення та технології Triple 3D Mesh.

Технологія динамічної голографії

Тоді як більшість брендів приділяють увагу виключно поліпшенню функціональності смартфонів, HONOR прагне об'єднати технологічність та дизайн. HONOR 20 – перша модель, у якій задня скляна панель виконана за допомогою технології динамічної голографії Triple 3D Mesh.

Нижній шар виготовляється шляхом нанесення мільйонів мініатюрних призм, що нагадують діаманти. Це особливо помітно у моделях кольору Phantom Blue – при заломленні світло відбивається в усіх напрямках. Дизайнери об'єднали нижній шар з двома додатковими: перший – це скло, а другий – один з кольорів лінійки HONOR 20, що будуть представлені на презентації 21 травня.

Кредо дизайнерів HONOR

«Кредо наших дизайнерів «Завжди краще» відображується у всьому, що ми створюємо. Технологія Triple 3D Mesh, розроблена HONOR, – перша в індустрії. Вона використовується у виробництві смартфонів лінійки HONOR 20 та включає точний і складний процес збирання: з 100 варіантів задніх панелей тільки 20 проходять процедуру внутрішнього контролю. Попри такий виклик, HONOR прийняв рішення виготовляти задні панелі з використанням цієї технології. Адже ми прагнемо давати нашим клієнтам найкраще», - сказав Джордж Чжао, президент бренду HONOR.

Революція у дизайні скляної задньої панелі почалася з запуску HONOR 8 з 2,5D-склом та HONOR 9 з 3D ефектом. У HONOR 10 був представлений градієнт Aurora, що переливається. З лінійкою HONOR 20 бренд продемонструє досягнення в галузі інженерії та дизайн-мислення.

Дизайн та функціонал HONOR 20

Філософія дизайну HONOR спонукає бренд виходити за рамки текстурного і кольорового дизайну динамічної голографічної скляної панелі. Смартфони лінійки HONOR 20 можуть похвалитися 6,26-дюймовим екраном, який займає 91,6% передньої панелі, та камерою діаметром 4,5 мм, вбудованою в екран. На відміну від попередників, краї нових пристроїв більш округлі, а сканер відбитка пальця розташований на правій стороні алюмінієвої рамки для зручного користування. Покриття корпусу не залишає відбитків. Асиметричне L-подібне розташування камер дозволило використати батарею більшого розміру та зберегти дизайн-концепцію.

21 травня, на презентації лінійки HONOR 20, буде представлено повний функціонал, усі можливості камери та кольорові рішення нових моделей.

#CaptureWonder

###


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі