Британський театр в кiно: Вінсент Ван Гог - Новий погляд

Британський театр в кiно: Вінсент Ван Гог - Новий погляд
Британська Рада в Україні продовжує покази постанов зимово-весняного сезону фестивалю «Британський театр у кіно». Цього разу українському глядачевi пропонується фiльм-виставка "Вінсент Ван Гог - Новий погляд".

1 березня, 19:30

Вінсент Ван Гог - Новий погляд / Vincent van Gogh - A New Way of Seeing
Великобританії, 2014,
1 година 32 хвилини
Режисер: Філ Грабскі
Жанр: Фільм-виставка
Мова: англiйська
Переклад: українськi субтитри

Музей Ван Гога в Амстердамі відкриває свої двері і коридори для безпрецедентного доступу до всіх діамантів своєї колекції.
Підготовлений у співпраці з кураторами музею до 125-річчя від дня смерті одного з найвпливовіших митців, цей фільм заново представить публіці багату колекцію робіт визнаного генія, запропонує інтерпретації провідних мистецтвознавців світу, а також розповість про новітні дослідження творчості великого живописця, проведених співробітниками Музею Ван Гога.
Хоча творчість нідерландського художника добре вивчена, і будь-який шанувальник імпресіоністів знає трагічну історію Ван Гога, авторам фільму вдається розкрити невідомі раніше деталі створення знаменитих полотен, зануривши глядача в вируюче життя живописців другої половини дев'ятнадцятого століття - того часу, коли зароджувалися художні течії, що дали початок новому етапу розвитку живопису в двадцятому столітті.

Покази найкращих британських спектаклів відбуваються у Харкові у кінотеатрi "MULTIPLEX", вул. Героїв Працi, 9, ТРЦ «DAFI».
Цiна квиткiв: 175, 225 грн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі