Будівництво від проекту - до захисту об’єкту продемонструють на спеціалізованих виставках у «Козак-Палац»

Будівництво від проекту - до захисту об’єкту продемонструють на спеціалізованих виставках у «Козак-Палац»
З 16 по 18 березня у виставковому центрі «Козак-Палац» проходитимуть спеціалізовані виставки «Домострой-Весна» та «Безпека. Захист. Охорона». Організатор заходів – Запорізька торгово-промислова палата за підтримки Будівельної палати України, провідних профільних асоціацій, Головного управління ДСНС України в Запорізькій області, Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, Українського союзу пожежної та техногенної безпеки.

Під час тридцять першої спеціалізованої виставки «Домострой-Весна» українські виробники та закордонні торгові марки обіцяють запропонувати до уваги фахівців галузі широкий спектр інноваційних рішень та технологій.

Заходи будівельної тематики є надзвичайно важливими та показовими для розвитку індустріально насиченого південно-східного регіону. Адже будівельна галузь – це лакмусовий папір всієї економіки, від якої залежать похідні галузі та переважна більшість сфер економіки.

Виставка традиційно супроводжуватиметься насиченою діловою програмою: 16 березня спеціалістів запрошують до участі у конференції «Розвиток ринку нерухомості в Україні та за кордоном» від Асоціації спеціалістів з нерухомості України, освітні заходи другого виставкового дня відкриє семінар «Енергозбереження у житлових будівлях. Термомодернізація. Допомога ОСББ» від інженерного центру «Теплостар», «Актуальні питання та шляхи розвитку сучасного містобудівництва» запропонує розглянути Запорізький національний технічний університет.

Під час церемонії відкриття виставкових заходів планується підписання меморандуму про співпрацю між Асоціацією спеціалістів з нерухомості України та Департаментом надання адміністративних послуг і розвитку підприємництва Запорізької міської ради.

Тим часом на виставковому майданчику компанії Запоріжжя, Дніпра, Львова, Києва, Харкова запропонують до уваги відвідувачів будівельні товари та послуги, опалювальне обладнання, оздоблювальні матеріали, освітлення, інженерні системи, тепло-, енерго-, водооснащення.

Офіційні партнери «Домострой-Весна-2017» - будівельно-господарські гіпермаркети «Нова Лінія» та «Епіцентр».
Серед постійних учасників - Запорізький домобудівний комбінат – має багаторічний досвід будівництва великопанельних багатоповерхових житлових будинків; компанія «Зелена система» - впроваджує комплексні інженерні рішення з використанням технологій енергозбереження та відновлювальних джерел енергії.

Свою продукцію представлять Запорізький завод залізобетонних конструкцій – найбільший у своєму сегменті у Запоріжжі, компанія «Валькірія» - виробник пінополістирольних блоків для технології «Термодом», Дніпровський завод будівельних матеріалів - одне з найбільших підприємств в Україні з випуску силікатної цегли, компанії-виробники «ТоргПромКонтракт» - композитна склопластикова арматура, «Харвест-Індустріалес» - пластикові вікна, «Аісс-Груп» - ворота всіх видів, «Ніка-Буд» - дитячі та спортивні майданчики та багато інших.

Як захистити промислові та приватні будівельні об’єкти, використовуючи сучасні технології та оснащення, можна буде дізнатися на виставці «Безпека. Захист. Охорона-2017». Третя міжрегіональна виставка представляє широкий спектр продукції та послуг для комплексної безпеки в усіх сферах життя.

Сучасні ефективні рішення знайдуть для себе представники промислових компаній, малого та середнього бізнесу, приватні особи.

Зокрема, компанія «Охоронний холдинг» продемонструє свої напрацювання у сфері фізичної та технічної охорони, інформаційної безпеки, протипожежного захисту та послуг систем супутникового моніторингу, «EVOTEK» - обладнання для систем відеоспостереження, з підготовкою індивідуального проекту для кожного об'єкта, «Д-33» - вогнезахисні речовини, що застосовуються для захисту сталевих, дерев‘яних та залізобетонних будівельних конструкцій.

Виставки працюють:
16-17 березня з 10.00 до 17.30
18 березня з 10.00 до 16.00
16 березня о 12.00 – урочисте відкриття виставок
Програма заходів на www.expo.zp.ua


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі