Canon анонсує вихід 4K-відеокамер EOS C700 (EF/PL) і EOS C700 GS PL

Canon анонсує вихід 4K-відеокамер EOS C700 (EF/PL) і EOS C700 GS PL
Київ, Україна, 1 вересня 2016 р. – Компанія Canon анонсує вихід двох флагманських моделей відеокамер Cinema EOS – EOS C700 (EF/PL) і EOS C700 GS PL. Обидві моделі розроблені спеціально для зйомки кіностудіями та телерадіомовними компаніями високоякісного HDR-контенту в роздільній здатності 4К. Відеокамера EOS C700 знімає 4К-відео в уповільненому режимі з високою частотою до 59,94 кадрів на секунду/50 кадрів на секунду, 2K-відео – до 200 кадрів на секунду/240 кадрів на секунду (режим кадрування). Можливості зйомки відео в форматі 4K RAW – до 100 кадрів на секунду/120 кадрів на секунду з підтримкою рекордера CODEX RAW. Потужні відеокамери сімейства Cinema EOS оснащені модульним типом конструкції, легко налаштовуються і вперше підтримують формат Apple ProRes. EOS C700 GS PL є першою камерою системи Cinema EOS з кадровим фотозатвором і підходить для зйомки об'єктів, що швидко рухаються, та динамічних сцен.

Якість і універсальність відеозйомки

Новинки були створені відповідно до вимог світових кіностудій та оснащені всіма передовими функціями і технологіями галузі, включаючи 35 мм CMOS-датчик з максимальною роздільною здатністю 4.5K (для моделі EOS C700 GS PL – роздільна здатність 4.2K). Завдяки датчику і процесору DIGIC DV5 оператори можу знімати захоплюючі історії у найменших деталях – висока чіткість, низький рівень шумів і невелика глибина різкості гарантовані. Обидві моделі забезпечують високу світлочутливість ISO 102 400 та оснащені вбудованим нейтральним світлофільтром, що розширює можливості функціонування пристроїв і дозволяє здійснювати чітку зйомку навіть в умовах низької освітленості.

Камера EOS C700 EF підтримує технологію Dual Pixel CMOS AF – систему автофокусування з використанням датчика і з визначенням фази, яка була розроблена для забезпечення плавного та швидкого переведення фокуса при відеозйомці рухомих об'єктів. Оператори оцінять функцію Dual Pixel Focus, що дозволяє робити чіткі та деталізовані кадри при повному керуванні фокусом. Модель EOS C700 (EF/PL) підтримує зйомку з профілями Canon Log 3, Log 2 і Log Gammas. Також камера дає низку можливостей для запису 15-бітного кольору динамічного діапазону (14-бітного для моделі EOS C700 GS PL).

Інтеграція робочого процесу

EOS C700 (EF/PL) підтримує кілька налаштувань колірного простору, включаючи кінематографічний діапазон Canon Cinema Gamut, BT.2020 і DCI-P3, а також ACES 1.0 і SMPTE ST.2084. Для більш ефективної роботи і розкриття всіх можливостей HDR-технології EOS C700 безпосередньо підключається до DP-V2420, контрольного монітора 4K Canon з підтримкою нового стандарту ITU-R BT.2100.

EOS C700 забезпечує запис високоякісного відео в роздільній здатності 4K (формати XF-AVC і ProRes) прямо на карту пам'яті CFast 2.0™, а також одночасний запис файлів формату 4K RAW на зовнішні пристрої запису. Також модель оснащена портом Ethernet (RJ45), що дозволяє телерадіомовним компаніям передавати потокове відео в форматі Full HD через Інтернет, і може підключатися до Мережі за допомогою бездротових передавачів (WFT-E6B/WFT-E8).

Компанія Canon співпрацювала з Codex при створенні комплексних рішень для запису високоякісного відео. Рекордер Codex RAW (модель CDX-36150) та відеокамера Canon EOS C700 дозволяють записувати 4K-відео у форматі RAW зі швидкістю 120 кадрів в секунду. Оновлення мікропрограмного забезпечення наддасть можливість запису 4.5K-відео у форматі RAW зі швидкістю 100 кадрів в секунду, 4K-відео у форматі Apple ProRes зі швидкістю 60 кадрів в секунду та 2K-відео у форматі Apple ProRes зі швидкістю 120 кадрів в секунду. Мультимедійні пристрої Codex використовуються для запису відео як у форматі RAW, так й ProRes. В результаті користувачі отримують якісну картинку, а також можливість запису та зберігання метаданих, інформації щодо об’єктивів, оптимізований процес обробки відео та заощадження часу та коштів.

Створіть камеру своєї мрії

Нові відеокамери легко налаштовуються відповідно до індивідуальних вимог операторів і кожної сцени зйомки. Весь асортимент новинок оснащений допоміжним обладнанням, включаючи OLED-видошукач з діагоналлю 0,7 дюймів – EVF-V70, що забезпечує зйомку в форматі Full HD (1920 x 1080 пікселів). Для зйомки великих груп людей використовується операційний блок OU-700. Щоб зробити його зручнішим для зйомки в русі, компанія випустила для новинок плечовий упор SU-15 і штатив SG-1.

Розкрити творчі здібності та створити креативні відео користувачі зможуть при використанні анаморфних об'єктивів, EF- і PL-об'єктивів, а також 4K-об'єктивів Canon з кріпленням B4 (для зйомки у роздільній здатності Full HD). EOS C700 сумісна з EF кріпленням з Cinema Lock, а EOS C700 PL – з Cook/i.

Основні характеристики EOS C700
• Зйомка відео у форматі 4K (4,096 x 2,160 пікселів) при 810 Мб/с
• Запис 10/12-бітного сигналу через кодек XF-AVC або ProRes
• Запис 4K-відео при швидкості 59,94 кадрів на секунду/50 кадрів на секунду, або 100 кадрів на секунду/120 кадрів на секунду з підтримкою рекордера CODEX
• 15-бітний колір динамічного діапазону
• Технологія Dual Pixel CMOS AF (тільки для моделі EOS C700) або підтримка кадрового фотозавтора


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі