Canon розширює асортимент для проведення презентацій з новим проектором XEED WUX6500, ширококутним об’єктивом серії LX та презентером PR500-

Canon розширює асортимент для проведення презентацій з новим проектором XEED WUX6500, ширококутним об’єктивом серії LX та презентером PR500-
Київ, Україна, 24 січня 2016 – Canon Europe, світовий лідер у галузі цифрового обладнання для створення й обробки зображень, представляє новий проектор XEED WUX6500, презентер PR500-R та об’єктив LX-IL08WZ. Таким чином, компанія встановлює новий стандарт засобів для візуалізації, вимоги до яких стають вищими.

XEED WUX6500 – це оновлення першокласного мультимедійного проектора Canon WUX6000. Роздільна здатність LCOS-панелі WUXGA (1920x1200) поєднана з винятковою якістю об’єктивів Canon із чіткістю зображення до 6500 люменів. Це робить пристрій найяскравішим одноламповим LCOS-проектором серед усіх проекторів Canon. Він вирізняється меншими габаритами, невеликою вагою та зниженим споживанням енергії у порівнянні з моделями-конкурентами.

Великий вибір варіантів підключення, зокрема через HDBaseT, входи HDMI та DVI-I, додає зручності у використанні. Вбудована технологія зшивання зображення від Canon дає змогу поєднувати зображення з кількох проекторів без втрати фокуса на великих поверхнях при високій роздільній здатності.

Змінні об'єктиви підвищують універсальність WUX6500, адже уможливлюють проекцію з різних позицій і на різних відстанях. До того ж об’єктиви Canon лідирують на ринку за такими параметрами, як яскравість, чіткість і контроль викривлення зображення.

Новий бездротовий презентаційний пульт PR500-R поєднує інноваційний ергономічний дизайн із преміальними технологіями, тим самим виходячи на новий рівень якості та зручності використання у різних умовах.
Промінь лазерної указки «подвійний червоний» має довжину хвилі 635 Нм і вирізняється поліпшеною видимістю в яскраво освітлених приміщеннях або на яскравих екранах.

Ретельно розроблені тактильні кнопки легко розрізнити на дотик, тому керування стає інтуїтивним, не відволікаючи людину, яка проводить презентацію. PR500-R має знімний ключ для швидкого з’єднання з комп’ютером (PC або Mac) і підтримує програми Microsoft PowerPoint, Mac Keynote й Adobe Reader. Кнопки керування включають такі, як «наступна сторінка», «попередня сторінка», «початок»/«кінець» слайд-шоу та «чорний екран». Презентер живиться від двох батарейок ААА та працює на відстані до 20 метрів.

Короткофокусний ширококутний об’єктив LX-IL08WZ – це доповнення популярної серії LX від Canon, що дозволяє проеціювати зображення та відео з коротшої відстані. Об’єктив оснащений електроприводом для дистанційного масштабування та фокусування. Він має фокусну відстань 15,73 мм – 23,59 мм, що є еквівалентним масштабуванню у 1,5 разу, гарантуючи відображення яскравих, чітких зображень.

Андреас Хернбек, менеджер Canon Europe з розвитку сегмента проекторів і візуальних комунікацій, говорить: «Canon пропонує бізнесу найкращі технічні рішення для створення якісних зображень. Наші клієнти – і користувачі, і монтажники – застосовують проектори Canon у різних цілях. Для презентацій у навчальних закладах, для 360-градусної симуляції з ефектом повної присутності тощо. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб за будь-яких умов наші клієнти могли користуватися найкращим технічним оснащенням».

Проектор XEED WUX6500 надійде у продаж у березні 2017 року. Презентер PR500-R та об'єктив LX-IL08WZ з’явилися на ринку вже в січні.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі