Carlson Wagonlit Travel приєднується до програми Amadeus NDC-X

Carlson Wagonlit Travel приєднується до програми Amadeus NDC-X
Amadeus і Carlson Wagonlit Travel (CWT) оголосили про те, що CWT приєднається до програми Amadeus NDC-X, аби спростити комунікацію між продавцями тревел-послуг і авіакомпаніями за допомогою стандарту NDC (New Distribution Capability).

Джанні Пізанелло (Gianni Pisanello), віце-президент з розвитку програми NDC-X в Amadeus, зазначає:
«Ми раді, що CWT стала частиною програми NDC-X. Співпраця з такими інноваційними і далекоглядними партнерами, як CWT, дозволить гарантувати, що наші рішення надають релевантний контент і функціонал для широкого спектра потреб індустрії. NDC-X нарощує оберти. З початку року до неї приєдналася ціла низка гравців ринку. З її допомогою ми об'єднуємо провідних продавців тревел-послуг з авіакомпаніями, щоб разом працювати над прогресом у використанні NDC».

Вінс Чіріко (Vince Chirico), старший віце-президент з роботи з глобальною мережею та технологічними партнерами в CWT, зазначив:

«Ми раді стати частиною програми NDC-X і розраховуємо на плідну роботу з усіма учасниками ринку над її успішним розвитком. Партнерство з Amadeus — це найшвидший спосіб реалізувати потенціал стандарту NDC, який надає розширений вибір нашим корпоративним клієнтам і трансформує тревел-досвід».

Програма NDC-X об'єднує всі аспекти діяльності Amadeus, пов'язані з NDC, — як з позицій постачальника IT-послуг, так і з позицій агрегатора. Amadeus також працює з декількома авіалініями і продавцями тревел-послуг, щоб прискорити повноцінне впровадження стандарту NDC.

________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі