«Читати щоб бачити» з телеведучою Марією Фрей

«Читати щоб бачити» з телеведучою Марією Фрей
28 січня книгарня «Барбукан» розпочинає проект «Читати щоб бачити». О 12:00 запрошуємо вас послухати книжку «Равлик і кит» Джулії Дональдсон – тонку історію про дружбу, підтримку та співпереживання дуже різних героїв у виконанні телеведучої Марії Фрей. Після читань діти довідаються про механізми письма шрифтом Брайля, про труднощі та дискримінацію, з якими зіштовхуються незрячі дітки щодня. Всі маленькі учасники та учасниці читань отримають листівки зі своїми іменами, видрукуваними шрифтом Брайля. Гроші, зібрані під час читань, ми передамо «Braile Studio» для створення студії для друку книжок шрифтом Брайля. Вхід на читання та майстер-клас – вільний. Наша адреса – вул. Почайнинська, 23.

Книгарня «Барбукан» підтримує ініціативи малого бізнесу та соціальні проекти. Саме тому, спільно з ініціативами «Боротьба за права» та «Кампанія проти дискримінації», ми вирішили заснувати проект «Читати щоб бачити», спрямований на інформування та протидію дискримінації у щоденному життя. Під дискримінацією ми маємо на увазі обмеження прав, яких зазнають люди з інвалідністю, соціально незахищені групи, малозабезпечені сім’ї.

Щомісяця відомі українці згадуватимуть власне дитинство та читатимуть уривки з улюблених дитячих творів, дотичних до теми проекту. Ми не співпрацюємо з великими благодійними фондами, а зібрані під час читань кошти передаємо на рахунки конкретних ініціатив. До цієї суми ми додаємо 10% касового збору цього дня.

Проектом «Читати щоб бачити» ми нагадуємо слова французького письменника Антуана Екзюпері: «Найголовнішого очима не побачиш. Гострозоре лише серце». Іноді від нас потрібна не просто фінансова допомога, а й розуміння та уважність.

Проект реалізується у партнерстві з Кампанією проти дискримінації та інціативою “Боротьба за права”


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі