Цифрова платформа ABB Ability™ для інноваційного водного електричного таксі

Цифрова платформа ABB Ability™ для інноваційного водного електричного таксі
Нову футуристичну конструкцію водного таксі, чистого від викидів, що називається SeaBubbles, продемонстрували на Женевському озері у Швейцарії.

Цей транспортний засіб є новою віхою у розробці нових видів транспорту, які не впливають на довкілля та не обтяжують міську інфраструктуру. Невдовзі водне таксі буде оснащене інформаційною системою для водного транспорту (Marine Advisory System) на основі ABB AbilityTM – OCTOPUS, програмним рішенням, що допомагає операторам суден збирати та аналізувати всі відповідні дані для оптимізації поїздки по воді.

Розробку демонстраційного судна було підтримано урядом кантону Женева та Міністерством енергетики, транспорту та сільського господарства (DETA), в особі Державних радників Люка Бартасата та П’єра Моде, на основі технологій від АББ. Подальші випробування продовжаться у найближчі місяці.

Інформаційна система для водного транспорту (Marine Advisory System) на основі ABB AbilityTM – OCTOPUS буде задіяна для пілотного проекту, що розпочнеться на початку травня. Система OCTOPUS дозволить АББ у режимі реального часу надавати центру управління SeaBubbles дані, що охоплюють практично всі аспекти стану та роботи суден.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі