ЦИФРОВІ ІНФОРМАЦІЙНІ ПАНЕЛІ LG ВІТАЮТЬ ФАНАТІВ ФК «АТЛЕТІКО МАДРИД» НА СТАДІОНІ «ВАНДА МЕТРО-ПОЛІТАНО»

ЦИФРОВІ ІНФОРМАЦІЙНІ ПАНЕЛІ LG ВІТАЮТЬ ФАНАТІВ ФК «АТЛЕТІКО МАДРИД» НА СТАДІОНІ «ВАНДА МЕТРО-ПОЛІТАНО»
Співпраця іспанського футбольного клубу і світового лідера з виробництва телевізорів та цифрових інформаційних панелей LG

МАДРИД, 27 листопада 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) привітно надала чотири світлодіодні інформаційні панелі для третього за величиною стадіону в Іспанії. Професійна футбольна команда «Атлетіко Мадрид» вітає своїх фанатів на новому локальному стадіоні «Ванда Метрополітано» у східному районі Сан-Блас (Мадрид) після чотирьох років масштабної реконструкції.

ФК «Атлетіко Мадрид» був оснований у 1903 році, отримавши безліч титулів в Іспанії і Європі. Проте до цього часу клуб не мав власного стадіону. Коли кіль-кість вболівальників зросла до 68 000, команда вирішила відкрити локальний ста-діон «Ванда Метрополітано», оснастивши поле останніми мультимедійними тех-нологіями. Завдяки співпраці між компанією LG Electronics і ФК «Атлетіко Мад-рид», футбольні фанати зможуть слідкувати за ходом гри на телевізійних і рекла-мних світлодіодних панелях LG, які видно з будь-якої точки сучасного стадіону площею 88 000 м².

Дві світлодіодні панелі, кожна розміром 15,2 м x 5,6 м, поєднують сотню 12-мм піксельних плиток, в той час як тертя панель (10 м x 5,6 м) складається з шістде-сяти п’яти 16-мм піксельних плиток. Четвертий екран має розміри 8,1 м x 4,6 м, він буде встановлений у фан-зоні протягом наступних декількох місяців. Інфор-маційні рекламні панелі яскравістю 6 000 нітів забезпечують захоплюючу чіткість передачі усіх деталей навіть при яскравому сонячному освітленні. Завдяки пере-довим технологіям обробки і відтворення кольору, глядачі зможуть зануритися у вражаючий відеоряд улюбленої спортивної гри.

Комерційні світлодіодні панелі LG швидко встановлюються, прості в техобслуго-вуванні і ефективні в експлуатації, що є конкурентною перевагою для операторів стадіону.16-міліметрова світлодіодна піксельна стрічка з 720 плиток – приваблива пропозиція для рекламодавців, а також зовсім новий рівень перегляду гри для футбольних фанатів.

«Ми отримали колосальний досвід, працюючи з ФК «Атлетіко Мадрид», чий стадіон є унікальною можливістю для демонстрації переваг електронних інфор-маційних продуктів LG, – сказав Квон Сун-Хванг, голова підрозділу інформа-ційних дисплеїв компанії LG Electronics. – Фанати «Атлетіко Мадрид» змо-жуть насолодитися захоплюючою грою улюбленої команди зі своїх місць, а та-кож зберегти велику кількість пам’ятних моментів».

«Інноваційні інформаційні панелі LG прикрасили зовнішній вигляд стадіону «Ванда Метрополітано», – сказав Ініго Азнар, комерційний директор ФК «Атлетіко Мадрид». – Завдяки технологіям LG ми зможемо представляти вдосконалений візуальний і аудіальний ряд для усіх вболівальників і членів клубу, які завітають до нашого стадіону. Глядачі зможуть насолодитися унікальними футбольними матчами, живими концертами та іншими заходами на оновленому стадіоні».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі