Concert.ua стає титульним квитковим оператором в південному регіоні України

Concert.ua стає титульним квитковим оператором в південному регіоні України
Concert.ua та компанія «Квартал-Концерт» підписали договір про співпрацю

Квитковий сервіс Concert.ua і компанія «Квартал-Концерт» оголосили про початок стратегічного партнерства у південному регіоні України. Concert.ua став провідним квитковим оператором усіх подій «Квартал-Концерт» в Одесі, Миколаєві, Херсоні та відповідних областях.

Починаючи з червня 2018 року реклама усіх концертів та подій, що організовані «Квартал-Концерт», буде посилатися на квитковий сервіс Concert.ua. Також Concert.ua буде займатися організацією рекламного онлайн-просування асортименту компанії «Квартал-Концерт» у південному регіоні. В рамках співпраці передбачається ексклюзивний продаж перших квитків через сервіс Concert.ua на концерти Тіни Кароль, Студії «Квартал 95» та ін. До кінця 2018 року компанія «Квартал-Концерт» планує провести близько 70 концертів у південному регіоні.

«Квартал-Концерт» – один з провідних концертних організаторів в Україні, в активах якого ексклюзивні контракти зі Студією «Квартал 95», проектом «Ліга Сміху» та Тіною Кароль. Компанія займається організацією гастрольних турів та концертів, а також продюсуванням артистів. Представництва «Квартал-Концерт» відкриті у великих містах України і за її межами (філії в Ізраїлі та Німеччині). З 2014 року команда «Квартал-Концерт» організувала понад 800 заходів і 90 турів, серед яких виступи Тіни Кароль, Ірини Білик, Jamala, DZIDZIO, «Без Обмежень», німецького гурту De-Phazz, виступ легендарного іспанського оперного співака Хосе Каррераса, а також гуртів LP , Helloween і багатьох інших.

Максим Ткаченко, директор компанії «Квартал-Концерт»:
«Ось уже 20 років я займаюся організацією концертів в Україні. Якість і зручність послуг, які ми надаємо клієнтам, завжди були пріоритетом для мене і моєї компанії. На сьогоднішній день Concert.ua є одним з найгнучкіших і найсучасніших сервісів в Україні, який використовує передові технології для просування і продажу квитків. Я радий, що цю надійність і динамічність обслуговування скоро оцінять і наші клієнти в Одесі, Херсоні та Миколаєві».

Дмитро Чінь, маркетинг-директор Concert.ua:
«За умовами угоди Concert.ua стане не просто транзакційною платформою, а партнером з активного онлайн-просування заходів «Квартал-Концерт» у південному регіоні. Concert.ua є високоефективним майданчиком, що продає квитки, і зручним сервісом для клієнтів. Наша команда – це досвідчені фахівці та менеджери з сильною експертизою в просуванні, які щодня займаються сотнями концертів і виступів в Україні. Ми раді, що «Квартал-Концерт» довірили нам свої події».

Раніше Concert.ua оголосив про покупку одеського квиткового оператора Kassir24. Сервіс отримав доступ до контрактів з партнерським і монобрендовими касами оператора.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі