CWT і Amadeus розширюють співробітництво в галузі технологічних інновацій і NDC

CWT і Amadeus розширюють співробітництво в галузі технологічних інновацій і NDC
Компанія CWT однією з перших стала активним учасником програми Amadeus NDC-X. CWT використовує нове рішення Amadeus Travel API з підтримкою NDC для пілотування роботи з NDC-контентом у своїх системах. Компанія запровадить платформу Amadeus Selling Platform Connect із підтримкою NDC, щоб, окрім наявних тревел-опцій, отримати доступ до NDC-контенту. Розгортання готових рішень вплине на надання тревел-послуг і стане частиною стратегічного підходу компанії B2B4E (business to business for employees).

Для подальшого глобального зростання CWT розповсюдила використання рішення Amadeus cytric Travel на більшу кількість ринків, дозволяючи CWT кастомізувати налаштування. Це гарантує, що всі бронювання відповідають корпоративній та локальній тревел-політиці та сприяють координації погоджень закупівель тревел-послуг.

«Ми поділяємо бажання компанії CWT створювати позитивний досвід бізнес-подорожей і віримо, що технології відіграють у цьому ключову роль. Тому ми продовжуємо інвестувати в R&D більше за інші IT-компанії у нашій індустрії. Ми хочемо створювати унікальні технології, які в поєднанні з різноманітним контентом слугують і слугуватимуть для задоволення потреб мандрівників, у тому числі сегмента ділового туризму», – говорить Ілля Костов, старший віцепрезидент з роботи з глобальними TMC і BTA в Amadeus.

«Наші клієнти довіряють нам, розраховуючи на позитивний досвід подорожей, і технології відіграють у цьому вирішальну роль. Завдяки партнерству з Amadeus, зокрема спільній роботі над новими рішеннями і контентом, ми можемо впроваджувати технології, які знижують рівень стресу бізнес-мандрівників», – коментує Вінс Чіріко (Vince Chirico), старший віцепрезидент з роботи з технологічними партнерами в CWT.

CWT також зможе скористатися перевагами розширених можливостей інтеграції cytric, які дозволяють компанії підключатися до власної платформи для готельних бронювань RoomIt. Така можливість спрощує весь процес закупівлі тревел-контенту.
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі