CWT розширює глобальне партнерство з Amadeus

CWT розширює глобальне партнерство з Amadeus
Amadeus оголосив про оновлення і розширення партнерства з Carlson Wagonlit Travel (CWT) з надання новітніх інноваційних технологій.

У рамках угоди тревел-консультанти CWT по всьому світу зможуть отримати доступ до величезного контенту в Amadeus Travel Platform та інших технологій, включаючи Amadeus Selling Platform Connect. Комбінація контенту і різних інструментів дозволить консультантам CWT легко й ефективно надавати мандрівникам більш якісні та персоналізовані послуги.

Вінc Чіріко (Vince Chirico), старший віце-президент з роботи з технологічними партнерами в CWT, зазначає:

«Ми раді розширенню партнерства з Amadeus, яке є частиною нашої стратегії CWT 3.0. Співпраця з Amadeus допоможе спростити нашу операційну інфраструктуру, зробити можливими спільні інновації і прискорити наше глобальне зростання, що триває».

Ключовим компонентом стратегії CWT під назвою “CWT 3.0” є оптимізація платформ і процесів компанії, щоб стати більш ефективними і в кінцевому підсумку забезпечувати мандрівникам найкращий тревел-досвід. Впровадження новітніх технологій від Amadeus підтримуватиме CWT у реалізації цієї стратегії.

Раджив Раджіан (Rajiv Rajian), виконавчий віце-президент Amadeus з сегмента Business Travel, прокоментував:
«Сучасні мандрівники цінують консистентність, прозорість і можливість вибору, і технології — це ключ до задоволення цих потреб. Ми раді розширенню нашого довгострокового партнерства з CWT і готові забезпечити цю компанію провідними технологіями та багатим контентом для задоволення потреб бізнес-мандрівників сьогодні та в майбутньому».

Нещодавно компанія CWT приєдналася до програми Amadeus NDC-X.
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі