Cyprus Airways переходить на систему бронювання Amadeus Altéa Suite

Cyprus Airways переходить на систему бронювання Amadeus Altéa Suite
Авіакомпанія Cyprus Airways завершила процес переходу на систему бронювання Amadeus Altéa Suite. Це система нового покоління, завдяки якій Cyprus Airways зможе поліпшити процес обслуговування клієнтів, зробивши його більш послідовним та персоналізованим, розвивати нові джерела доходів та вдосконалити оперативну ефективність.

Нова система бронювання забезпечить збільшення кількості бронювань та замовлень через широке охоплення каналів дистрибуції. Туристичні агентства-партнери Amadeus тепер матимуть унікальну перевагу миттєвої видимості будь-яких змін, що впливають на бронювання авіакомпанії в Altéa, тобто вони можуть краще обслуговувати клієнтів, а також допомагати перевізнику у досягненні своїх бізнес-цілей.

«Темпи змін у тревел-індустрії є експоненціальними, оскільки персоналізація стає все більш важливою для забезпечення відмінного сервісу для клієнтів, – підкреслює Крістіан Бейє (Christian Baillet), директор з управління рахунками авіакомпаній в Amadeus у Центральній та Південній Європі. – З переходом на систему Altéa Suite авіакомпанія Cyprus Airways збереже конкурентоздатність та швидше реагуватиме на потреби пасажирів на цій вирішальній стадії розвитку».

«Ми прагнемо зробити подорожі ще приємнішими для пасажирів, у тому числі й полегшивши процес бронювання. Очікування клієнтів постійно змінюються, і перехід на систему Amadeus дасть змогу не лише виправдати їхні надії, а й перевершити їх у майбутньому», – зазначила Наталія Попова, комерційний директор Cyprus Airways.

Більш ніж дві третини авіакомпаній зі Star Alliance, три чверті з альянсу Oneworld та половина зі Skyteam використовують платформу Altéa. Ця система забезпечує поліпшену інтеграцію між авіакомпаніями-партнерами завдяки обміну інформацією стосовно наявності місць на борту, тарифів, клієнтів та бронювання в режимі реального часу для забезпечення гармонійного обслуговування мандрівників.

Про Cyprus Airways

У липні 2016 року авіакомпанія Charlie Airlines Ltd, зареєстрована на Кіпрі, виграла тендер на право використання товарного знаку авіакомпанії Cyprus Airways протягом десяти років. Авіакомпанія розпочала польоти у червні 2017 року.

Cyprus Airways виконує рейси до Європи, Росії та країн Близького Сходу. Всі польоти Cyprus Airways відбуваються на Airbus A319, розрахованому на 144 місця економ-класу.

У липні 2018 року Cyprus Airways успішно пройшла міжнародний аудит з експлуатаційної безпеки (Operational Safety Audit (IOSA) міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA). У жовтні 2018 року компанія стала членом IATA.
Довгостроковою метою Cyprus Airways є розвиток туризму на Кіпрі, а також розширення можливостей для місцевих мандрівників.

__________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі