DAIKIN представляє нове покоління системи міні-VRV

DAIKIN представляє нове покоління системи міні-VRV
На початку лютого 2020 р. світовий лідер у виробництві кліматичної техніки корпорація DAIKIN (Японія) представила нове, п’яте, покоління системи кондиціонування класу «міні-VRV». Система міні-VRV 5 S була презентована на Європейському VRV-Саміті, який відбувся у Копенгагені, Данія. Виробник стверджує, що міні-VRV п’ятого покоління – це найкраща система з усіх систем даного класу, коли-небудь створена на ринку.

Нова система VRV 5 S, працює на холодоагенті R32, з низьким показником ПГП (ПГП=675), та представлена трьома моделями зовнішніх блоків холодопродуктивністю 12,1 / 14,0 / 15,5 кВт. Всі три моделі можуть бути як в однофазному, так і в 3-х фазному виконанні.

Нова система оснащена цілою низкою функцій, що підвищують її безпеку.

У порівнянні з міні-VRV 4 S, габарити зовнішніх блоків знижені, тепер вони становлять: висота 870 мм по, глибина 460 мм, довжина 1100 мм.

Рівень звукового тиску зовнішнього блоку знижено до 39 дБ(А).

Вперше використаний в системах класу міні-VRV, 3-рядний теплообмінник дозволив збільшити показники сезонної енергоефективності: SEER до 8,2, а SCOP до 5,1.

Максимальна довжина фреонпроводів для нової системи досягає 300 м, а перепад висот між зовнішнім та внутрішнім блоками - 50 м.

В якості внутрішніх блоків можуть бути використані п’ять типів: касетні 4-х поточні блоки, касетні круглопоточні блоки, канальні блоки середнього зовнішнього тиску, канальні низько-профільні блоки, а також настінні блоки.
Нова система міні- VRV 5 S надійде у продаж з вересня 2020 року.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі