Дата-центр компанії ВОЛЯ запускає нову послугу – CLOUDSERVER

Дата-центр компанії ВОЛЯ запускає нову послугу – CLOUDSERVER
Зручно, швидко та надійно. Дата-центр компанії ВОЛЯ запускає нову послугу – CLOUDSERVER.

Хмарні рішення нададуть підприємцям можливість діджиталізувати свій бізнес за допомогою цифрових технологій.

Наш новий продукт CLOUDSERVER – це готовий сервер, розроблений за хмарними технологіями і він доступний по прийнятних для малого та середнього бізнесу потужностях і розгортається за лічені хвилини. Це є інновація на українському ринку. Це малому і середньому бізнесу може бути корисним для розгортання документообігу як внутрішнього, так і зовнішнього, аби розгорнути бухгалтерські програми, – пояснив директор дата-центру ВОЛЯ Олександр Шевченко.

Доступ до документообігу буде цілодобовим з будь-якої точки світу, оскільки хмарний сервер розташований в дата-центрі із безперебійним живленням і постійним зв'язком з мережею інтернет. Також співробітники компанії ВОЛЯ гарантують захист будь-якої інформації про своїх клієнтів.

"Наша компанія приділяє багато уваги безпеці даних, які розміщує абонент на хмарному сервері зокрема і в цілому в дата-центрі. Сервери, де знаходяться ці хмарні технології, розміщені в дата-центрі таким чином, що ми забезпечуємо безпеку як фізично, так і безпеку даних від доступу до них сторонніх осіб", – зазначив директор дата-центру ВОЛЯ Олександр Шевченко.

Дата-центр ВОЛЯ є одним з найбільших в Україні. Вже 13 років він забезпечує хостинг серверів для абонентів зі всього світу.

Справка о компании:
-----------------
ВОЛЯ – загальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD та інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний Інтернет, а також хмарні рішення і послуги найбільшого в Україні дата-центру. Серед акціонерів компанії PROVIDENCE EQUITY PARTNERS, European Bank of Reconstruction and Development (ЄБРР), GOLDMAN SACHS, UBS AG, SIGMA BLEYSER. ВОЛЯ в партнерстві з каналами Футбол 1/Футбол 2 отримала офіційний статус і права транслятора всіх матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021 років. Четвертий рік поспіль ВОЛЯ визнана кращим провайдером цифрових розваг року за версією Міжнародного конкурсу «Вибір року».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі