Дата-трафік в роумінгу Київстар виріс вдвічі

Дата-трафік в роумінгу Київстар виріс вдвічі
За період новорічних свят 2017-2018 роумінгом від лідера телеком-ринку України скористалося на 15% більше абонентів, ніж за аналогічний період в минулому році. Найбільшим попитом користуються дзвінки

Абоненти Київстар все активніше спілкуються за кордоном. Не стали винятком і новорічні свята. З 30 грудня 2017 року по 14 січня 2018-го, кількість користувачів роумінгу зросла на 15%, а кількість користувачів мобільного інтернету – на 207%, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Голосовий зв'язок залишається найбільш затребуваною послугою, на другому місці – SMS, на третьому – мобільний інтернет. Але його популярність зростає – в порівнянні з минулим роком, обсяг використаного дата-трафіку збільшився в два рази.

Найпопулярнішими країнами для спілкування в роумінгу серед українських туристів в новорічні свята стали Польща, Росія, Молдова, Румунія, Білорусь, Німеччина, Італія, Чехія, Угорщина і Єгипет.

«Я радий, що нам вдалося запропонувати насправді доступний роумінг від Київстар. Наші абоненти активно спілкуються з рідними, друзями і колегами, коли бувають за кордоном і не вважають за потрібне змінювати SIM-карти або шукати безкоштовний Wi-Fi», - каже Павло Даніман, директор по маркетингу Київстар.

Київстар надає унікальні умови спілкування в 90 країнах за вигідними тарифами: дзвінки від 2 грн за хвилину, інтернет від 0,35 грн за мегабайт, SMS - 1,00 грн / SMS. Причому тарифи включаються автоматично, як тільки абонент здійснює дзвінок, виходить в інтернет, або відправляє SMS.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі