Deepcool анонсував вихід оновленого процесорного рідинного охолоджувача Maelstrom 240 RGB

Deepcool анонсував вихід оновленого процесорного рідинного охолоджувача Maelstrom 240 RGB
Компанія Deepcool, один з найбільших постачальників комп’ютерних комплектуючих, зокрема корпусів, кулерів та блоків живлення, анонсувала поповнення лінійки процесорних рідинних охолоджувачів Maelstrom за рахунок нової моделі - СВО Deepcool Maelstrom 240 RGB.

Серія рідинних охолоджувачів Maelstrom, була випущена компанією Deepcool ще чотири роки тому. Вона відмінно зарекомендувала себе та заслужено користується попитом користувачів. Та нові часи ставлять нові виклики. Висока популярність корпусних вентиляторів з регульованим RGB підсвічуванням та нових рідинних охолоджувачів серії Captain, підказали шлях покращення серії Maelstrom.

Maelstrom 240 RGB комплектується двома 120 мм вентиляторами з регульованим RGB підсвічуванням. Контролювати роботу світла можна як за допомогою системної плати (якщо вона оснащена ASUS AURA, ASRock Polychrome, Gigabyte RGB Fusion або MSI RGB Mystic Light) так і через програмне забезпечення (можна обирати будь-який колір, або активувати один з трьох вбудованих ефектів). Окрім системи підсвічування, Maelstrom 240RGB отримав нові, більш стійкі до корозії, температурного впливу та різких змін тиску з’єднувальні трубки. Тож обирати оновлену версію можна не тільки через її красу, а й керуючись міркуваннями безпеки.

За іншими параметрами оновлена версія має ті ж саме переваги, що і звичайний Maelstrom 240: значну мідну базу, що гарно зарекомендувала себе у відведенні тепла з різних процесорів. Високоефективну, тиху та довговічну помпу з цирконієвими підшипниками, щільне алюмінієве оребрення та стандартне кріплення для 120 мм вентиляторів на радіаторі. Систему “дихаючого” підсвічування Bionic LED, що прикрашає корпус охолоджувача.

Поява Maelstrom 240 RGB у продажу очікується наприкінці літа. Орієнтовна вартість новинки становить 2600 гривень (приблизно 95 доларів).

Технічні характеристики:
Габарити помпи 70 × 85,6 × 31,5 мм (Д × Ш × В)
Габарити радіатора 274 × 120 × 27 мм (Д × Ш × В)
Габарити вентилятора 120 × 120 × 25 мм (2 шт.)
Матеріал радіатора алюміній
Роз'єм вентилятора 4Pin
Номінальна напруга вентилятора 12VDC
Тиск повітря вентилятора 2.42mmH2O
Номінальний струм вентилятора 0.17A
Потужність вентилятора 2.04W
Частота обертання вентилятора 500 ± 200-1800 ± 10% об / хв
Максимальний повітряний потік вентилятора 69.34CFM
Рівень шуму вентилятора 17.8 ~ 30 дБ
Тип підшипника Hydro Bearing
Роз'єм помпи 3Pin
Робоча напруга помпи 10.8 ~ 13.2VDC
Номінальна напруга помпи DC 12V
Швидкість помпи 2400 ± 10% об / хв
Струм навантаження помпи 0.2A
Споживана потужність помпи 2.4W
Вага 1115 ± 10 г


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі