Deepcool Gamerstorm запустили кулер для процесорів серії Threadripper - FRYZEN

Deepcool Gamerstorm запустили кулер для процесорів серії Threadripper - FRYZEN
Deepcool Gamerstorm, провідний бренд у сфері розробки та виробництва охолоджувальних систем для процесорів з більш ніж двадцятирічною історією, завжди знаходиться у пошуку інновацій, щоб запропонувати клієнтам з усього світу найкращі рішення для самостійної збірки ПК. Сьогодні Deepcool Gamerstorm анонсує охолоджувач для процесора Threadripper - FRYZEN, розроблений з урахуванням усіх потреб і особливостей процесорів AMD Ryzen™ Threadripper™, та підтримкою роз’ємів AMD - TR4/AM4.

100% повний контакт

Охолоджувач має надвелику мідну основу, що покриває 100% поверхні процессору AMD Ryzen™ Threadripper™. Паралельне розміщення шести охолоджуючих трубок гарантує надзвичайно ефективне відведення тепла. Суцільно алюмінієвий корпус з інвертованими дволопатевими вентиляторами забезпечує подвоєння повітряного тиску і, відповідно, вдвічі більшу продуктивність.

Синхронізована система підсвічування

Вбудована система RGB підсвічування з підтримкою 16.7M кольорів та п’ятьма ефектами (динамічний колір, статичний, дихаючий, комета і модний мікс) на верхній панелі и кулерах підтримує 36 різних режимів та легко керується за допомогою дротового контролера (входить до комплекту поставки) або з материнської плати з синхронізованою системою адресної RGB підсвітки.

Неконфліктний кулер

FRYZEN не створює перешкод для використання модулів пам'яті навіть з високими радіаторами.

Орієнтовна ціна новинки 2400 гривень (близько 90 долл.). Поява FRYZEN в продажу очікується в серпні.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі