Deepcool та Gamerstorm анонсували системи охолодження на Computex 2018

Deepcool та Gamerstorm анонсували системи охолодження на Computex 2018
Deepcool & Gamerstorm, більше 20 років лідируючі в області проектування і виробництва систем для охолодження ПК, представили на виставці Computex 2018 ряд своїх нових товарів.

Йдеться про три рідинних і одну повітряну RGB-систему охолодження для процесорів.

Відмінною рисою всіх продуктів стало унікальне поєднання естетики, продуктивності і широких можливостей для кастомізації, що особливо цінується у вимогливому геймерському середовищі.

CASTLE 240/280RGB - Система рідинного охолодження з RGB-підсвічуванням.

Castle 240/280RGB - це абсолютно нова лінійка систем рідинного охолодження для процесорів, представлена моделями в форм факторах 240 і 280 мм.

Система підсвічування, синхронізована між водоблоком і вентиляторами, здатна передавати 16.7 мільйонів відтінків кольору, пропонує на вибір п'ять вбудованих ефектів і 36 настроюваних режимів.

Управління підсвічуванням виконується за допомогою дротового контролера (в комплекті) або відповідного RGB-роз'єму на материнській платі.

Підвищена ефективність теплообміну забезпечується чималим водоблоком з мідною основою і удосконаленими внутрішніми мікроканалами Е-подібної форми.

CAPTAIN 240PRO - Система рідинного охолодження з автоматичним регулюванням тиску і підтримкою інтерфейсу управління ADD-RGB на материнській платі.

CAPTAIN 240PRO поставляється з запатентованою функцією автоматичного регулювання тиску, яка забезпечує стабільну роботу системи охолодження і сприяє збільшенню терміну її служби. У конструкції використовується двокамерна система циркуляції, що дозволяє охолоджуючій рідини рухатися в одному напрямку і сприяє більш ефективному тепловідвіду. Ще одним технологічним нововведенням Captain 240PRO стала інтеграція RGB-системи, яка дозволяє синхронізувати підсвічування і підтримує управління як через спеціальний інтерфейс на материнській платі, так і за допомогою контролера. Це відкриває перед користувачами широкі можливості для створення приголомшливої геймерскої атмосфери і дозволяє насолодитися вражаючими світловими ефектами.


GAMMAXX GT TGA - Запали свою ігрову платформу.

Будучи учасником TUF GAMING ALLIANCE, охолоджувач процесора Deepcool GAMMAXX GT TGA не тільки зберігає головні відмінні риси серії GAMMAXX GT (алюмінієва поверхня RGB, синхронізація підсвічування, неперевершено стабільне охолодження), але і пропонує передові RGB-ефекти і оптимізовані технічні характеристики, які дозволять геймерам по-новому подивитися на систему повітряного охолодження.

Це високоякісна система процесорного охолодження з оптимальним розсіюванням тепла, яка прикрасить будь-яку геймерську RGB-платформу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі