Deepcool та Gamerstorm представили лінійку корпусів і блоків живлення на Computex 2018

Deepcool та Gamerstorm представили лінійку корпусів і блоків живлення на Computex 2018
Deepcool & Gamerstorm, більше 20 років лідируючі в області проектування і виробництва систем для охолодження ПК, представили на виставці Computex 2018 ряд своїх нових продуктів.

Йдеться про нову лінійку корпусів та блоків живлення.

Відмінною рисою всіх продуктів стало унікальне поєднання естетики, продуктивності і широких можливостей для кастомізації, що особливо цінується у вимогливому геймерському середовищі.

MATREXX 55/70/75 - Компактні ATX-корпуси з широкими можливостями для кастомізації
MATREXX - це серія компактних ATX-корпусів, що підтримують установку всіх материнських плат розміром аж до E-ATX.

Серія являє собою ідеальне поєднання мінімалістичного дизайну, скляних панелей і RGB-підсвічування, що забезпечує отримання унікальних візуально-естетичних відчуттів. У той же час, внутрішні відсіки забезпечують прекрасну розширюваність і сумісність конфігурацій.

Яскрава система RGB-підсвічування підтримує технологію управління RGB SYNC на материнській платі, а також може регулюватися за допомогою кнопкового пульта управління.

Напівпрозора секція на лицьовій панелі і вся ліва бічна панель виконані з темного загартованого скла, що разом з підсвічуванням надає корпусу оригінальний вигляд і дозволяє вигідно демонструвати ключові компоненти системи.

DQ 650-M/750-M/850-M - 100% японські конденсатори та 100% модульна структура

Серія блоків живлення DQ650-M/750-M/850-M пропонує власникам цілий спектр найважливіших функцій, таких як повний контроль напруги, тиха робота, енергоефективність 80 PLUS Gold і модульна кабельна структура.

Надійною основою для стабільної роботи стали високоякісні японські конденсатори з підтримкою температурних режимів до 105℃, Що є найважливішою умовою для високопродуктивних ПК з підвищеними вимогами до надійності.
Відповідність стандартам сертифіката 80 PLUS Gold гарантує низькі експлуатаційні витрати і зводить до мінімуму надмірне тепловиділення, а 120 мм FDB-вентилятор з регульованою швидкістю обертання порадує ефективністю і тишею.

Все це, разом з п'ятирічною гарантією на всі блоки серії, дозволяє вважати подібне обладнання ідеальним для геймерів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі