День народження Ocean Plaza: рекордна кількість відвідувачів, купа подарунків і зірковий концерт

День народження Ocean Plaza: рекордна кількість відвідувачів, купа подарунків і зірковий концерт
8 жовтня ТРЦ Ocean Plaza шумно відзначив свій четвертий День народження в компанії улюблених відвідувачів і зіркових друзів українського шоу-бізу. На вечірку прийшли понад 95 000 киян і гостей міста, які взяли участь у цікавій і насиченій святковій програмі з розіграшами, подарунками і концертом.

Найзавзятіші шопінгомани вдосталь насолодилися вигідними покупками зі знижками до 70% та показали свою майстерність у конкурсі «Найшвидший шопінг». Святкування було сповнене й інших розваг і конкурсів-сюрпризів, учасники яких мали можливість позмагатися за приємні подарунки від іменинника. Зокрема, «Цитрус» в Ocean Plaza розіграв круті подарунки: два смарт-годинника і сучасній смартфон.

Під час вечірки визначився й власник головного призу – новенького Smart FORFOUR, а також ще чотири щасливчики, які отримали в подарунок телевізори від партнера святкування – мережі «Ельдорадо»
.
Привітати Ocean Plaza прийшли віртуозний піаніст Павло Ігнатьєв, популярна виконавиця MamaRika, зірки «Х-Фактор» Микита Ломакін, Ольга Шевченко, тріо «Блек Джем», гурти Emotion і TSAR, а також Амадор Лопес зі своїм неймовірним шоу-балетом Rumbero's. Цього ж вечора прихильники The Hardkiss зустрілися зі своїми улюбленцями під час їхньої автограф-сесії, де артисти розіграли білети на один зі своїх концертів.

Чимало глядачів зібралися на виступ хедлайнерів концерту – красунь НеАнгелів, які порадували шанувальників улюбленими хітами.

Яскравим завершальним акордом вечора став DJ-сет від D*Lux.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі