Деревообробка 2016 - щорічна професійна подія

Деревообробка 2016 - щорічна професійна подія
Деревообробка 2016 - щорічна професійна подія, що відображає актуальні тенденції розвитку деревообробної промисловості, демонструє широкий асортимент обладнання, знайомить з новими технологіями та демонструє сучасні можливості вітчизняних та зарубіжних компаній в деревообробній промисловості.
Саме тому, більшість з учасників підготували ряд новинок. Зокрема, СП «Ройек-Львів» представить новинку для малих підприємств: універсальні автоматичні котли «СТОЖАРИК» потужністю 30, 50 та 95 кВт з варіантами бункера об’ємом 0,5м³ або 2,0м³. Для спалювання в автоматичному режимі використовуються сипкі відходи деревини (стружка, тріска, тирса вологістю до 40%), та одночасно можуть спалюватися кускові відходи деревини або дрова. Можливе спалювання пелет. Котли обігрівають виробничі приміщення площею до 1000 м², або сушильні камери об’ємом деревини до 20 м³.
Центром експозиції на виставці стане п`ятиосьовий оброблювальный центр з ЧПК Rover A виробництва Biesse Spa. Верстат обладнаній унікальною системою приводу п`ятої вісі з безкінечним обертанням. Така технологія надає значні переваги такі як: гнучкість, швидкості та якість обробки, надійність. В конструкції приводу також відсутні частини, які потрібно змінювати в процесі експлуатації.
Офіційний партнер виставки МВМ-Захід, який є дилером компанії Kesla демонструватиме різноманітну лісову техніку, яка є незмінно високої якості, що дає змогу ефективно експлуатувати її в дуже складних умовах безперервної роботи за будь-яких погодних і кліматичних впливів.
Вперше на виставці компанії Hohenloher Spezial – Maschinenbau Gmbh & Co (HSM) і Salo-Machinery Oü презентуватимуть сучасні технології для української лісової промисловості, особливо де є потреба у високопродуктивних, універсальних лісозаготівельних машинах.

Отож, відзначте у календарі виставку Деревообробка, як подію, яку варто відвідати!!!
31 травня – 3 червня, Південний-ЕКСПО
(м. Львів, вул. Щирецька, 36).

За додатковою інформацією звертайтесь у дирекцію виставки:
Тел.: (032) 297-06-28, (067) 675-73-71,
expo@galexpo.lviv.ua
http://www.galexpo.com.ua/derevo/

[i]* Для поиска производителей и дистрибьюторов оборудования для деревообработки вУкраине и за рубежом - воспользуйтесь базой данных компаний "KOMPASS Украина". Бесплатная демо-версия на www.demo.kompass.ua. [/i]


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі