Digital Академія Google для жінок розпочинає відбір учасників на другий сезон

Digital Академія Google для жінок розпочинає відбір учасників на другий сезон
Київ, 25 жовтня 2017 року. ‒ Ми раді оголосити про наступний виток у розвитку освітньої програми для жінок “Розширення можливостей з Google” (Women’s Empowerment Program) і в рамках цієї програми починаємо набір учасників на другий сезон Digital Академії Google для жінок, яку минулого року пройшли понад 10 000 жінок з усієї України.

Основною метою програми є допомога сучасній жінці отримати кваліфіковані поради та практичні навички від фахівців у трьох сферах розвитку: лідерство, виведення бізнесу онлайн і продажі.

Ніна Левчук, лідер програми розвитку жінок “Розширення можливостей з Google” (Women’s Empowerment Program): “Ми сподіваємося, що новий сезон Women Digital Academy, який стартує 1 листопада, стане новою сходинкою в розвитку наших учасниць. Ми запросили експертів із найрізноманітніших сфер, які поділяться своїм досвідом і знаннями, а головне – завжди готові надати підтримку й мотивувати”.

Digital Академія Google для жінок – це комплексна освітня програма, що охоплює ключові моменти створення та розвитку бізнесу в Інтернеті. Ця ініціатива дає можливість жінкам, що володіють та керують бізнесом, поглибити свої знання та розуміння того, як побудувати свій бізнес онлайн з нуля чи перейти з офлайн в онлайн, розвивати власні бренди в Інтернеті, шукати аудиторію, нових клієнтів, нові ринки збуту тощо.

Академія покликана не тільки навчити і дати практичні поради для успішного просування бізнесу в мережі, але й надихнути учасниць на максимальне розкриття потенціалу свого бізнесу.

Програма складається із серії онлайн-семінарів, під час яких провідні експерти успішних українських бізнесів розкажуть, як правильно створити сайт, розробити ефективну маркетингову стратегію просування, дадуть поради з юридичних, фінансових питань і логістики.

Щоб узяти участь у програмі, будь ласка, заповніть анкету на сайті. Участь у програмі безкоштовна, кількість місць обмежена.

Слідкуйте за новими проектами програми розвитку жінок “Розширення можливостей з Google” (Women’s Empowerment Program) на сайті програми.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі