#ДивисьКіноТвориДобро з Visa у кінотеатрах Multiplex на підтримку Програми ЮНІСЕФ «Інклюзивна та якісна освіта»

#ДивисьКіноТвориДобро з Visa у кінотеатрах Multiplex на підтримку Програми ЮНІСЕФ «Інклюзивна та якісна освіта»
29 серпня, 2018 ‒ ЮНІСЕФ, Visa та мережа кінотеатрів Multiplex оголошують старт кампанії #ДивисьКіноТвориДобро. Її мета - привернути увагу до важливості інклюзивної освіти в Україні для дітей з наймолодшого віку. За кожну покупку квитків у мережі кінотеатрів, здійснену карткою або іншим платіжним продуктом Visa в період з 29 серпня 2018 до дати завершення акції на сайті мережі Multiplex або у касах, компанія Visa перерахує 10 грн на підтримку програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Інклюзивна та якісна освіта».

Благодійна кампанія розпочалась 29 серпня у Києві спеціальним допрем’єрним показом українського сімейного фантастичного фільму «Бобот та енергія Всесвіту». На події діти могли поспілкуватись із відомою телеведучою Уляною Пчолкіною. Також на підтримку кампанії виступили телеведуча Надія Матвеєва, шоумен Олександр Скічко та хореограф Олена Шоптенко – всі вони записали відео із закликом допомогти дітям з інвалідністю отримувати гідну освіту.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі